CARSNEWS
NEW MODELS

Ford: Πώς να αποκτήσεις αυτοκίνητο με ένα κλικ

Αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει σήμερα το διαδίκτυο, η Ford Motor Ελλάς εγκαινιάζει ένα νέο ταξίδι on line υπηρεσιών που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να μεταβούν στο μαγικό κόσμο του Ford Marketplace προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη διαδικτυακή κράτηση του νέου τους αυτοκινήτου.

Η πρώτη εικονική έκθεση Ford στην Ελλάδα

Το Ford Marketplace αποτελεί επί της ουσίας την πρώτη εικονική έκθεση αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, στην οποία μπορεί να περιηγηθεί κανείς με απλά και κατανοητά βήματα από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού του, χωρίς κόστος μετακίνησης. Με λίγα μόλις «κλικ», οι επισκέπτες του Ford Marketplace μπορούν μέσα από την οθόνη του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή, του tablet ή του smartphone να ξεναγηθούν στην πολυσυλλεκτική γκάμα μοντέλων Ford επιλέγοντας όχι μόνο την έκδοση, τον κινητήρα και το χρώμα του αυτοκινήτου που οι ίδιοι επιθυμούν, αλλά και τον ακριβή εξοπλισμό του.

Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες Ford, καθώς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ανακαλύψουν διαδικτυακά σε ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον περιήγησης κάθε λεπτομέρεια του μοντέλου της αρεσκείας τους, αξιοποιώντας τόσο το εργαλείο 360 όσο και την αναλυτική λίστα που περιλαμβάνει τον εξοπλισμό αλλά και όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οχήματος. Ταυτόχρονα, το Ford Marketplace παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για το διαθέσιμο απόθεμα αυτοκινήτων στην Ελλάδα, την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης και επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα test drive στον πλησιέστερο Έμπορο Ford.

Onlineκράτηση

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία Ford Marketplace σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα on line κράτησης του οχήματος που επιθυμείτε, σε συνδυασμό με την επιλογή του Επίσημου Εμπόρου Ford στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η κράτησή σας, ενώ μέσα από το σύστημα, μπορείτε να επιλέξετε τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης Ford Protect που επιθυμείτε.

Οι δυνατότητες που σας προσφέρει το Ford Marketplace δεν σταματούν εδώ!

Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο εύκολα

Σε περίπτωση που θέλετε να διαθέσετε το παλιό σας αυτοκίνητο για ανταλλαγή, μπορείτε να ενημερώσετε τον Επίσημο Έμπορο Fοrd ώστε να συμπεριλάβει στην προσφορά που θα πραγματοποιήσει για εσάς και την αξία του παλιού σας οχήματος. Το Ford Marketplace, μέσα από συγκεκριμένα πεδία, θα σας καθοδηγήσει ώστε να αποστείλετε στον Επίσημο Έμπορο Ford σημαντικές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να εκτιμήσει καλύτερα την κατάσταση του παλαιού σας αυτοκινήτου καθορίζοντας από κοινού την τελική τιμή ανταλλαγής του.

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και το χρηματοδοτικό που σας ταιριάζει

Το τελευταίο βήμα πριν την επιβεβαίωση της on line κράτησης του νέου σας Ford είναι η επιλογή του τρόπου πληρωμής. Μέσα από το Ford Marketplace μπορείτε να διαλέξετε την πληρωμή «μετρητοίς» ή την αποπληρωμή μέσα από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μοναδικά προνόμια και χαρακτηριστικά, όπως χαμηλή προκαταβολή από 0%, σταθερό ονομαστικό επιτόκιο από 0.99%* και αποπληρωμή σε έως και 84 μηνιαίες δόσεις. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξτε το ύψος της προκαταβολής και το πλήθος των δόσεων που επιθυμείτε και το σύστημα θα σας ενημερώσει για τη μηνιαία δόση του χρηματοδοτικού σας προγράμματος.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε την Porsche Taycan Turbo S και το Tesla Model S Performance

cars

«Καμπάνα» 18 μηνών στον Andrea Iannone για την υπόθεση ντόπινγκ!

cars

Δικινητήριο και με 4.600 ίππους το μεγαλύτερο φορτηγό στον κόσμο (Video)

cars

«Δουλεύουν» ήδη τη λύση του Χόκενχαϊμ

cars

Formula 1 μόνον για εμβολιασμένους κατά του COVID-19

cars

Bentley Continental GT V8. Ένα Grand Tourer με υφάκι…

cars

Formula 1: Ο COVID-19 χτύπησε την πόρτα της Williams

cars

Αυτή η Lancia Delta S4 Stradale κοστολογείται στα 850.000 ευρώ!

cars

Γιατί να επιλέξω συνθετικά λάδια; Κάθε πότε τα αλλάζω;

cars