CARSNEWS
AUTONEWS

Ford: Άνευ προηγουμένου η ανταπόκριση για το νέο Bronco!

Το στοίχημα της Ford όσον αφορά στην αναβίωση του Bronco φαίνεται να αποδίδει ήδη καρπούς. Η αμερικανική εταιρία “έχτισε” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καμπάνια που μας οδήγησε στην παρουσίαση του νέου μοντέλου και αποκάλυψε στον κόσμο ένα Bronco που, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, ικανοποιεί απόλυτα τους οπαδούς της μάρκας και του off-roading γενικότερα. Έτσι, δεν προκαλούν έκπληξη τα νούμερα που ανακοίνωσε η Ford αναφορικά με το συγκεκριμένο λανσάρισμα.

Σύμφωνα με την εταιρία λοιπόν, 13 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στην τηλεόραση και τα social media για να δούνε το Bronco ενώ μερικές ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψη του στις 13 Ιουλίου, το hashtag #FordBronco σκαρφάλωσε  στην λίστα των “trending” θεμάτων στο Twitter στις Η.Π.Α. Στις πρώτες 48 ώρες ο όρος “Ford Bronco” έγινε η κορυφαία αναζήτηση στο Google βοηθώντας περισσότερους από 5,4 εκατομμύρια ανθρώπους να βρούνε τον δρόμο τους για το επίσημο site της Ford και μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί περισσότερες από 19,5 εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα. Πιο σημαντικό απ’ όλα αυτά όμως, είναι το γεγονός ότι τις 3 πρώτες εβδομάδες της “κυκλοφορίας” του, περισσότεροι από 165.000 πελάτες έχουν εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το νέο Bronco, καταθέτοντας $100 δολάρια για να ολοκληρώσουν την κράτηση τους. Επιπλέον, τα 2.000 Bronco Sport First Edition και τα 3.500 Bronco First Edition έχουν ήδη προπωληθεί ενώ η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που ανάγκασε την Ford να διπλασιάσει την παραγωγή του τελευταίου στα 7.000 αυτοκίνητα!

Σε σχετικά νέα, το “Μπλε Οβάλ” ανακοίνωσε ότι το Bronco R, το αγωνιστικό πρωτότυπο που δημιουργήθηκε από την Ford Performance σε συνεργασία με την Geiser Performance, θα επιστρέψει στο Baja 1000 αυτό το φθινόπωρο και θα συνεχίσει να αποτελεί πεδίο δοκιμών για τον σχεδιασμό, τις δυνατότητες και την ανθεκτικότητα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τελικά η Ford Mustang Mach 1 θα γίνει πραγματικότητα εντός του 2020.

cars

Νέο Volkswagen Transporter 6.1. Ο συνεργάτης του σύγχρονου επαγγελματία

cars

Πιο μαύρη από ποτέ. Αυτή είναι η απόκοσμη BMW VBX6!

cars

Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti. Ακόμη πιο εντυπωσιακή

cars

Seat Tarraco. Kαι με άτοκο χρηματοδοτικό

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/3/2024

cars

Το Citroën Jumper και ë-Jumper στα 30 του μπαίνει στην ηλεκτρική εποχή

cars

Η Peugeot αλλάζει σήμα!

cars

Nissan. Περισσότερα χιλιόμετρα διανύουν οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων  

cars