CARSNEWS
NEW MODELS

Ford: Στις 24 Σεπτεμβρίου η επίσημη πρεμιέρα του Puma ST (video)

Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάτι σε επίσημο επίπεδο για το Puma ST, συγκεκριμένα από τον Μάιο όταν η Ford μας είχε δώσει ένα teaser πρώτο στοιχείο. Τώρα, η εταιρία επανέρχεται με ένα νέο στοιχείο και ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου που έχει οριστεί στις 24 Σεπτεμβρίου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο η Ford μας προκαλεί να ενεργοποιήσουμε τον ήχο και να ζήσουμε ψηφιακά την εμπειρία της οδήγησης του Puma ST. Ωστόσο, ο ήχος δεν προέρχεται από το αυτοκίνητο αλλά τον κάνουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην εξέλιξη του Puma ST! Στόχος της εταιρίας είναι να τονίσει τον σπορ ήχο του Puma ST με περάσματα μέσα από τούνελ ή σε ορεινές διαδρομές. Μεγάλη πλάκα έχουν οι μορφασμοί που κάνουν οι συμμετέχοντες!

Τώρα, σχετικά με το Puma ST γνωρίζουμε πως θα προικιστεί με το setup του Fiesta ST. Έτσι, κάτω από το καπό του θα έχει τον γνωστό τρικύλινδρο Ecoboost στα 1.500 cc που λογικά θα αποδίδει 200 άλογα και 290 Nm ροπής. Τα 0-100 km/h υπολογίζονται κάτω από τα 7 sec και η έκδοση ST αναμένεται να κάνει την διαφορά σε μια κατηγορία που πρακτικά απουσιάζει κάποια sport έκδοση με πολλά άλογα.

The sound of something exciting, from the people who helped make it. Coming September 24th.#PumaSTpic.twitter.com/S3le5UQnMf

— Ford Europe (@FordEu) August 5, 2020

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ολοκλήρωση για το Hyundai Veloster N με ένα πολύ έξυπνο κιβώτιο

cars

Audi eAWS: Ηλεκτρομηχανική Σταθεροποίηση Κλίσης για άνεση και δυναμική συμπεριφορά στα SUV

cars

Test Drive: Tesla Model Y Performance – Δοκιμάζουμε το εκρηκτικό ηλεκτρικό SUV των 534 ίππων!

cars

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος ΣΤ’

cars

Αναβάθμιση «Cheetah» για τα μοντέλα της Tesla

cars

75.000.000 μονάδες για την Opel – Τα μοντέλα ορόσημο στην ιστορία της (photos)

cars

BMW iX3: Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του πρώτου ηλεκτροκίνητου SUV των Βαυαρών

cars

Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή Porsche 935 και πωλείται

cars

Πράσινο φως για ένα SUV με τα σήματα της Smart

cars