CARSNEWS
AUTONEWS

Ford EcoSport Active. Ντεμπούτο στις 6 Οκτωβρίου.

Η Ford είναι έτοιμη να αποκαλύψει τη νέα προσθήκη στην γκάμα του EcoSport, ανακοινώνοντας ότι θα παρουσιάσει την έκδοση Active του δημοφιλούς, μικρού SUV στις 6 Οκτωβρίου. Η αμερικανική εταιρία διαπίστωσε την αυξανόμενη δημοτικότητα των αντίστοιχων εκδόσεων στα Fiesta και Focus και έκρινε ότι αποτελεί τον σωστό τρόπο να εμπλουτίσει την “οικογένεια” τόσο των Active μοντέλων όσο και αυτήν του EcoSport.

Όπως καταλαβαίνεις, οι πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Ford είναι ελάχιστες – περιορίζονται σε μία teaser εικόνα που δείχνει το σήμα “Active” στο φτερό του EcoSport και τα μαύρα, πλαστικά προστατευτικά γύρω από τους θόλους. Προστατευτικά που κατά πιθανότητα καλύπτουν ολόκληρη την περίμετρο του αυτοκινήτου και σε συνδυασμό με άλλες αλλαγές που δεν αποκαλύπτονται προς το παρόν, χαρίζουν στο μικρό crossover “βελτιωμένες δυνατότητες εκτός δρόμου”.

Εκτός από το EcoSport Active, η Ford ανακοίνωσε τα πλάνα της για την υλοποίηση μίας νέας στρατηγικής, ήδη από το 2020. Μέρος των πλάνων της είναι όλα τα μοντέλα να είναι διαθέσιμα σε 3 εκδόσεις (Active, ST-Line και Titanium) και μερικά να προσφέρουν επίσης τις “X” και Vignale. Η Ford θα κάνει διαθέσιμα επίσης κάποια “βολικά πακέτα εξοπλισμού” που θα ομαδοποιούν τα πιο δημοφιλή extras με στόχο την μείωση της πολυπλοκότητας και την αναβάθμιση του προσφερόμενου value-for-money για τους πελάτες.

The post Ford EcoSport Active. Ντεμπούτο στις 6 Οκτωβρίου. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Lamborghini Urus: Έφτασε ήδη το πρώτο ορόσημο των 15.000 αυτοκινήτων!

cars

Toyota Corolla Cross. Μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική

cars

Ψυχοκόρες spoiler: Πώς αντιδρά ο Κοσμάς στις κατηγορίες του Σώτου;

Bury

Ιωαννίδης Α.Ε. Πολύ σημαντική προσφορά

cars

Abarth. Και όμως υπήρξε και ένα diesel στην ιστορία της

cars

Η Ferrari ετοιμάζει το κύκνειο άσμα του μπροστιομήχανου V12 GT.

cars

Volvo. Πηγαίνει την ασφάλεια σε άλλο επίπεδο

cars

Από €95.990 η νέα Lotus Eletre!

cars

Opel Insignia GSi. Παρουσιάστηκε

cars