CARSNEWS
AUTONEWS

Ford GT Heritage Edition. Φόρος τιμής.

Για όσους έχουν δει το “Ford v Ferrari” με τους Matt Damon και Christian Bale, το όνομα Ken Miles θα είναι γνώριμο. Για τους υπόλοιπους, προτείνω να δείτε την συγκεκριμένη ταινία αλλά μέχρι να το κάνετε, να αναφέρω ότι ο Ken Miles ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην ιστορία του Ford GT40 έχοντας συμμετάσχει ενεργά στην εξέλιξη του και στις μεγαλύτερες νίκες του όπως για παράδειγμα αυτήν που κατέκτησε στον 24ωρο αγώνα της Daytona το 1966. Εστιάζουμε σε αυτήν καθώς αυτή είναι που αποφάσισε να τιμήσει η Ford με το GT Heritage Edition που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ώρες.

Η νέα έκδοση ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες με την ρετρό livery σε “Frozen White” χρώμα με ασύμμετρες λεπτομέρειες σε “Race Red”, το καπό σε άβαφο carbon και το νούμερο “98” σε επίμαχα σημεία όχι μόνο στο αμάξωμα αλλά και στην καμπίνα. Το στυλιστικό πακέτο συμπληρώνουν οι 20άρες, σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος σε “Heritage Gold” χρώμα και οι κόκκινες δαγκάνες του συστήματος πέδησης της Brembo ενώ στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα κόκκινα καθίσματα που συνδυάζονται με τα ανοδιωμένα “paddles” για τον χειρισμό του κιβωτίου και η μαύρη Alcantara που καλύπτει σχεδόν όλα τα υπόλοιπα.

Εκτός από το GT Heritage Edition, η Ford λανσάρει και το πακέτο γραφικών “Studio Collection” που γεννήθηκε από την συνεργασία της Ford Performance και της Multimatic και προσφέρει στους πελάτες περαιτέρω αυξημένες δυνατότητες εξατομίκευσης. Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε ότι μόλις 40 αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα με το Studio Collection πακέτο και αυτά θα “απλωθούν” στα MY2021 και MY2022 GT.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δικαστική διαμάχη FCA – Mahindra

cars

Μήπως το Toyota Yaris Cross θα “γεννήσει” το νέο μικρό της Lexus;

cars

Nissan Z Proto. Φουτουριστικό

cars

Η Volvo ανακοίνωσε νέο ηλεκτρικό μοντέλο για τον Μάρτιο του 2021!

cars

Bentley. O νέος κινητήρας της Flying Spur

cars

Πέντε λόγοι που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Φλώρινα

cars

DS 7 Crossback E-Tense 4×4 Plug-In Hybrid. Ήρθε

cars

Η Speedtail με 402 km/h είναι η ταχύτερη McLaren στην ιστορία!

cars

Νέα Porsche 911 GT3. Με 510 ίππους και αγωνιστικά γονίδια.

cars