CARSNEWS
AUTONEWS

Ford Mustang Mach-E. Πηγή έμπνευσης

Οι ήχοι της ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E παραπέμπουν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας – σε σημείο μάλιστα που ενέπνευσαν το συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής Matthew Dear από το Ντιτρόιτ, να μετατρέψει τον ήχο της σε τραγούδι. Εμπνευσμένοι από τις κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ’80, οι μηχανικοί ήχου της Ford συνεργάστηκαν με το στούντιο Ozone Sound για να δημιουργήσουν ηλεκτρονικούς ήχους που ακούγονται μέσα και έξω από την Mustang Mach-E, ενώ το αυτοκίνητο κινείται.

Αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον του Dear, ιδρυτικού μέλους της παγκοσμίου φήμης εταιρείας ηλεκτρονικής μουσικής Ghostly International και εμπνευστή του ύμνου “Hands Up for Detroit”. Ο Dear χρησιμοποίησε τους ήχους ενός συνθεσάιζερ για να δημιουργήσει το “New Breed,” ένα μουσικό κομμάτι που «υπνωτίζει» και ταιριάζει στο χαρακτήρα της Mustang Mach-E.

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της, η Mustang είναι συνώνυμη με τη μουσική, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αρκετά κλασικά τραγούδια. Με το “New Breed,” η Mustang Mach-E ξεκινά ένα νέο μουσικό κεφάλαιο για τη Mustang. Το “New Breed” μεταδίδεται μέσω των Apple Music, Spotify, Deezer, YouTube και σε άλλες μουσικές πλατφόρμες.

The post Ford Mustang Mach-E. Πηγή έμπνευσης first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Formula 1: Νικητής ο Πέρεζ στον αγώνα Σπριντ στο Αζερμπαϊτζάν

cars

Ο καιρός σήμερα 17/4/2024

Bury

Πράσινα μέταλλα και βυθός…

cars

Opel Insignia facelift. Ανανεωμένο αισθητικά και τεχνολογικά.

cars

«Πήγα να ξεκαθαρίσω…» – Τι όπλισε το χέρι του 19χρονου που επιτέθηκε με σφυρί και μαχαίρι σε μαθητή και διευθυντή σχολείου στην Κυψέλη

cars

Πολλαπλασιάζονται οι διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη: Στόχος τα φαρμακεία για «20 και 30 ευρώ»

cars

Η 23χρονη Tik Toker με τους 1 εκατομμύριο followers που θέλει πια να έχει μια δουλειά 9-5

cars

Η Toyota συνεχίζει ακάθεκτη με το κορυφαίο, Yaris GR-4!

cars

Stock Center. Με, εγγυημένα, καλές προσφορές

cars