CARSNEWS
AUTONEWS

Ford Ranger Raptor. O Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς

Δεν ήξεραν πώς να εκφράσουν την χαρά τους οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου ZSL Whipsnad Ζοο, για το μεγάλο και πραγματικά σωτήριο δώρο που τους έφερε ο Αη Βασίλης με την μορφή δύο Ford Ranger Raptor και όχι μόνο. Δεν πρόκειται για έναν συνηθισμένο ζωολογικό κήπο καθώς ο συγκεκριμένος που βρίσκεται στην Αγγλία φιλοξενεί περισσότερα από 3.500 ζώα(!) σε μία έκταση 600 στρεμμάτων, πολλά από τα οποία απειλούνται ή βρίσκονται ήδη προς εξαφάνιση.

Κάθε χρόνο οι επισκέπτες ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο και για πρώτη φορά φέτος λόγω της πανδημίας και αναστολής της λειτουργίας του αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα οπότε καταλαβαίνετε τι σήμαινε για τους ανθρώπους του η παραχώρηση για χρήση εκ μέρους της Ford των δύο Ranger Raptor αλλά και ενός Transit Custom Plug-in. Δουλειά τους θα είναι η μεταφορά τροφίμων, σκεπασμάτων, τροφής και οτιδήποτε άλλο θέλουν να στείλουν οι κάτοικοι προς τα ζώα αλλά και για δραστηριότητες μέσα στην έκταση τόσο για δραστηριότητες όσο και για παιχνίδι όπως το έλκηθρο του Αη Βασίλη για βόλτα φυσικά για τα παιδιά.

Δεν χρειάζονται λόγια

Σε τέτοιες ενέργειες περιττεύουν τα πολλά λόγια και ίσως αρκεί η έκφραση του Διευθύνοντος Συμβούλου «είμαστε ευγνώμονες στην Ford για την πράξη της αυτή» που απευθύνεται σε ανθρώπους και ζώα. Είναι το ανθρώπινο πρόσωπο του αυτοκινήτου και η Ford ξέρει να το βγάζει στην επιφάνεια εμπράκτως.

The post Ford Ranger Raptor. O Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Γαλλία “τιμωρεί” με έναν νέο φόρο τα βαριά αυτοκίνητα!

cars

Έρχεται το νέο Mini Countryman

cars

Skoda. Προσφέρει λύση για γρήγορη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

cars

Mazda. Συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής

cars

Mercedes – Μας δείχνει πως να διατηρούμε το αυτοκίνητο σε σωστή κατάσταση

cars

Seat. Επενδύει στην τεχνολογική της εξέλιξη

cars

Fiat Panda. Ανέκαθεν είχε περιβαλλοντικές ευαισθησίες

cars

Volvo. Το επικυρωμένο πλάνο της για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα

cars

Ο καιρός σήμερα 28/3/2024

cars