CARSNEWS
AUTONEWS

Ford Troller TX4. Από την Βραζιλία με αγάπη…

Έχει θέση στην αγορά ένα εκτός δρόμου όχημα με πλαίσιο τύπου σκάλας και εμφάνιση η οποία υπογραμμίζει εμφατικά τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα του; Η Ford Βραζιλίας πιστεύει πως έχει και στέκεται πίσω από αυτή την πίστη με το λανσάρισμα του Troller TX4. Το μοντέλο προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Νοτίου Αμερικής και αποτελεί στην ουσία μία πιο αγριεμένη και εστιασμένη εκδοχή του Troller.

Όλα αυτά που βλέπεις στις φωτογραφίες, ανήκουν στον standard εξοπλισμό. Από τους ατσάλινους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και τα σκαλοπάτια στα πλαϊνά, στα Pirelli Scorpion MTR ελαστικά σε διάσταση 245/70/17, στην… εκκεντρική διχρωμία και στον “αναπνευστήρα” που καταλήγει στην οροφή του οχήματος. Το Troller TX4 είναι φτιαγμένο για άγριες καταστάσεις και αυτό φαίνεται και στο εσωτερικό, το οποίο μπορεί να μην διαθέτει την premium αίσθηση των σύγχρονων Ford αλλά μοιάζει ιδανικό για τον ρόλο που καλείται να παίξει το νέο μοντέλο της αμερικανικής εταιρίας. Έτσι, εξοπλίζεται με καθίσματα με επενδύσεις βινυλίου, “διπλή” ηλιοροφή, μία οθόνη 6,75 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και ένα πάνελ το οποίο βρίσκεται εκεί για την τοποθέτηση μίας συσκευής πλοήγησης off-road.

Η Ford γνωρίζει ότι όποιος επιλέξει το Troller TX4 θα το χρησιμοποιήσει για περιπέτειες οπότε φρόντισε ώστε να το εφοδιάσει και με το κατάλληλο κινητήριο σύνολο. Έτσι, κάτω από το καπό βρίσκουμε έναν 5-κύλινδρο turbodiesel με χωρητικότητα 3,2 λίτρων ο οποίος παράγει 200 ίππους και 470 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το σύστημα τετρακίνησης με το μπλοκέ κεντρικό διαφορικό και την transfer case 2 ταχυτήτων που προσφέρει την δυνατότητα “κοντών” σχέσεων. Κι όλα αυτά, για 167.530 Ρεάλ Βραζιλίας ή €35.650 περίπου, με την τρέχουσα ισοτιμία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το δεύτερο μοντέλο της Bugatti θα είναι ηλεκτρικό και… καθημερινό!

cars

Η Toyota αποκλείει το ενδεχόμενο ενός καυτού GR Yaris Cross!

cars

Η Bentley γιορτάζει το ρεκόρ στο Pikes Peak με μία ειδική Continental GT!

cars

Mini Moke. Το θυμάστε; Το επιθυμήσατε; Αποκτήστε το!!

cars

Νέο Ford Explorer Plug-In Hybrid. Συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο διαφορετικά χαρακτηριστικά

cars

Θα έρθει και η “καυτή” έκδοση του νέου Toyota Yaris…

cars

Γκάφα ολκής. Η Ferrari κινδυνεύει να “χάσει” το όνομα Purosangue!

cars

Οδική… ανασφάλεια: Μεγαλώνει ο κύκλος του αίματος στην άσφαλτο καθώς αυξάνονται οι τροχαίες παραβάσεις

cars

Μercedes GLC Coupe 300d 4Matic. Mε έντονα σπορ διάθεση

cars