CARSNEWS
NEW MODELS

Geely Auto: Με drone παραδίδονται τα κλειδιά στους νέους πελάτες (video)

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα στην καθημερινότητα μας και στον τρόπο που ζούμε. Ειδικά στην Κίνα, απ’ όπου και ξεκίνησε, ισχύουν πολύ αυστηρά μέτρα τα οποία δημιούργησαν νέες συνθήκες και καταστάσεις. Και το βασικό στοιχείο που τις χαρακτηρίζει είναι η μείωση του ανθρώπινου παράγοντα και οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Μάλιστα πολλά εργοστάσια στην Κίνα λειτουργούν στον «αυτόματο» κάτω από προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης και με την μικρότερη δυνατή ανθρώπινη συμμετοχή. Κάτι που μπορεί να ακούγεται κυνικό, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα σε μια χώρα όπου τα πάντα τρέχουν ταχύτατα. Ευτυχώς, όχι και ο κορωνοϊός όπως δείχνουν τα πιο πρόσφατα νούμερα.

Πάντως, μέσα από αυτή την κατάσταση έχουν επινοηθεί και κάποιες έξυπνες λύσεις, όπως η ανέπαφη παράδοση νέων αυτοκινήτων από την Geely Auto. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται από τον προηγούμενο μήνα σε συγκεκριμένες τοποθεσίες στην Κίνα και ουσιαστικά η μεταφορά των νέων αυτοκινήτων γίνεται κατ’ οίκον. Δίχως καμία επαφή αφού μέχρι και τα κλειδιά φτάνουν στα χέρια του πελάτη με drone.

Η Geely Auto λέει πως με αυτό τον online τρόπο έχει παραδώσει πάνω από 10.000 πλήρως απολυμασμένα αυτοκίνητα, ενώ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ακόμη 110.000 πελάτες.

Thorough disinfection and even ionization, Geely is going above and beyond in ensuring our customers have a safe and healthy purchase experience. We’re taking contactless purchasing to the next level with drone key deliveries. https://t.co/iK4gxi37L5pic.twitter.com/HSYRoSLO4D

— Geely Worldwide (@GeelyWorldwide) March 23, 2020

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η VW υπολογίζει πτώση κερδών 81% για το πρώτο τρίμηνο του 2020!

cars

Αποκάλυψη για τη νέα Rolls Royce Ghost!

cars

Δοκιμάζουμε τη νέα Toyota Supra στην πίστα (Video)

cars

H Rimac έφτιαξε και δεύτερη γραμμή παραγωγής για τα πρωτότυπα του C_Two rIMCA

cars

Το Toyota Yaris GR-4 είναι ένα τετρακίνητος δαίμονας (Video)

cars

Πρώτες ύλες: Eπαρκούν για το ηλεκτρικό μέλλον της αυτοκίνησης;

cars

H BMW X8 θα έχει και υβριδική έκδοση

cars

Γιατί να αγοράσει κανείς τρεις Bugatti; (Video)

cars

Το Toyota Aygo δεν καταργείται και δεν θα είναι ηλεκτρικό

cars