CARSNEWS
AUTONEWS

Gemballa Avalanche 4×4. Μία 911 για σκληροπυρηνικό off-roading!

Αυτοί οι οποίοι αγοράζουν κάποιο SUV της Porsche και το χρησιμοποιούν για κάτι περισσότερο από το να σκαρφαλώνουν πεζοδρόμια ή πατημένους χωματόδρομους, πιστεύω ότι είναι ελάχιστοι. Αυτοί οι οποίοι αγοράζουν κάποια έκδοση της 911 και κάνουν κάτι ανάλογο δε, είναι ακόμα λιγότεροι. Η Gemballa θέλει να το αλλάξει αυτό και είναι έτοιμη να λανσάρει την Avalanche 4×4. Ένα σκληροπυρηνικό μοντέλο που απευθύνεται σε αυτούς που πάντοτε ήθελαν να λάβουν μέρος σε κάποιο rally με την 911 τους, αλλά δεν είχαν αυτή την δυνατότητα.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος σκοπεύει να τους δώσει αυτή την δυνατότητα τόσο με την Avalanche 4×4 που μας παρουσιάζεται σήμερα στα πρώτα σκίτσα, όσο και με την Tornado 4×4 που κάνει κάτι ανάλογο με αυτό που βλέπεις, στην Porsche Cayenne. Ok, τα σκίτσα ενδεχομένως να δραματοποιούν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα τα δύο μοντέλα της Gemballa θα είναι εντυπωσιακά στην όψη, διαφορετικά απ’ ότι έχουμε συνηθίσει και πολύ, πολύ γρήγορα τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου.

Αν αυτό το στιλ δεν είναι του γούστου σου, η Gemballa προσφέρει και την “GTR 8XX Evo-R BiTurbo” έκδοση για τις 991 και 992 Porsche 911, που αυξάνει την ιπποδύναμη στα 830 άλογα και την ροπή στα 1.098 Nm ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι, θα λανσάρει και ένα kit με περισσότερα από 1.000 άλογα. Ξέρεις, σε περίπτωση που οι 830 ίπποι, το 0-100 σε 2,3 δευτερόλεπτα και η τελική των 370 km/h δεν είναι αρκετά… Με λίγα λόγια, έχουμε να περιμένουμε αρκετά πράγματα από την Gemballa στο προσεχές μέλλον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Nέο Hyundai i30. Μία πρώτη γεύση

cars

Skoda Enyaq iV. Αποκαλύφθηκε

cars

Αυτό το V8 Toyota Hilux θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar του 2021.

cars

Nissan Titan XD. Επιβλητικό

cars

Στη ΜΕΘ ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους – «Δίνουν μάχη για να τον σώσουν και να γυρίσει στη φυλακή»

Bury

Η Fiat προσπαθεί να κάνει το Centoventi πραγματικότητα!

cars

VW Golf GTD στην Γενεύη με έναν από τους πιο καθαρούς κινητήρες στον κόσμο!

cars

Η Porsche 911 Turbo S κοιτά στα μάτια την McLaren 720S.

cars

Ο Sebastian Vettel αποχωρεί από την Ferrari στο τέλος του 2020;

cars