CARSNEWS
AUTONEWS

Genesis GV70. Ντεμπούτο-έκπληξη για το πολυτελές SUV.

Η Genesis συνεχίζει να “χτίζει” την γκάμα της πριν λανσαριστεί επίσημα στην ευρωπαϊκή αγορά και το GV70 είναι το τελευταίο μοντέλο που προστίθεται σε αυτήν έπειτα από τα G70, G80 και G90 sedan και το μεγαλύτερο GV80 SUV. Το τελευταίο και ενδεχομένως το πιο σημαντικό καθώς πρόκειται να τεθεί απέναντι στο… κατεστημένο της κατηγορίας των πολυτελών, μεσαίων SUVs που αποτελείται από τα γνωστά Audi Q5, BMW X3 και Mercedes GLC.

Από το 2015 οπότε και μας παρουσιάστηκε η Genesis ως ανεξάρτητη φίρμα, χρησιμοποιεί για όλα τα μοντέλα της μία πισωκίνητη αρχιτεκτονική (με δυνατότητες τετρακίνησης) και το GV70 δεν αποτελεί εξαίρεση. Κατά τα άλλα, η κορεατική φίρμα δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της, οπότε είμαστε αναγκασμένοι να περιοριστούμε στον σχολιασμό της εμφάνισης τόσο όσον αφορά στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα.

Εξωτερικά λοιπόν, έχουμε ένα κλασικό παράδειγμα του design της Genesis με την “Crest Grille” να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της μάσκας και τα χαρακτηριστικά, διπλά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω να ενώνονται από την “Parabolic Line” που διατρέχει ολόκληρο το μήκος του αμαξώματος. Η κεκλιμένη οροφή και τα μικρά αλλά ενδιαφέροντα παράθυρα μπροστά από την τρίτη κολώνα συμπληρώνουν τα highlights του GV70 πριν περάσουμε στο εσωτερικό όπου κυριαρχούν ο μινιμαλισμός και οι απλές γραμμές. Εδώ, την παράσταση κλέβει το πολυλειτουργικό, τριάκτινο τιμόνι, το σύστημα infotainment με την μεγάλη οθόνη στο πάνω μέρος του ταμπλό και ο πίνακας ελέγχου για τον οποίο χρησιμοποιείται μία δεύτερη, μικρότερη οθόνη λίγο πιο κάτω. Δεν λείπουν δε και κάποια απαραίτητα φυσικά κουμπιά διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του εσωτερικού για τον χειρισμό μερικών απαραίτητων συστημάτων. Τώρα, περιμένουμε απλά να δούμε αν η Genesis έχει κάποιες εκπλήξεις αναφορικά με τα μηχανικά του νέου μοντέλου αν και η λογική λέει πως θα δούμε την γνωστή από τα υπόλοιπα μοντέλα, γκάμα κινητήρων.

The post Genesis GV70. Ντεμπούτο-έκπληξη για το πολυτελές SUV. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι Χούθι εξαπέλυσαν επίθεση με 28 drones πάνω από την Ερυθρά Θάλασσα – Τα κατέρριψαν όλα οι Αμερικανοί

cars

McLaren: Δεν υπάρχει τίποτα cool σε ένα SUV!

cars

BMW XM: Με ισχύ 653 έως 748 ίππους χαρίζει συναρπαστικές επιδόσεις

cars

Hyundai Tucson 1.6 Turbo 48V Hybrid 180 PS. Aπτή απόδειξη υψηλών δυνατοτήτων

cars

Η Peugeot επιβεβαιώνει την επιστροφή της στο Le Mans.

cars

KIA –  Επεκτείνει τη συνεργασία της με το Australian Open

cars

Ηonda CR-V Hybrid. Με νέα τιμή από 39990 Ευρώ

cars

O Αϊ Βασίλης ταξιδεύει με στιλ φέτος!

cars

Nissan. Με  περισσότερο ενθουσιασμό στους αγώνες της Formula E, έως το 2026

cars