CARSNEWS
AUTONEWS

Genesis X. Αθλητική κομψότητα σε βιώσιμη συσκευασία.

Η Genesis έχει βαλθεί να μας εντυπωσιάσει καθώς παρουσίασε το νέο πρωτότυπο της που παίρνει τη μορφή ενός μεγάλου grand tourer και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε γι’ αυτό, είναι πως κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς ούτε καν να προσπαθήσει. Το Genesis X, όπως ονομάζεται, αποτελεί μία μίξη κομψότητας και δυναμισμού ενώ ενσωματώνει την τρέχουσα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας σε ένα νέο πακέτο και προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, χωρίς να κουράζει το μάτι.

Από το εμπρός μέρος με την εντυπωσιακή, μεγάλη γρίλια και τον σπορ προφυλακτήρα μέχρι τα τονισμένα φτερά και από τα χαρακτηριστικά “Two Lines” φωτιστικά σώματα που στη μία άκρη εκτείνονται μέχρι και τα φτερά, στο ύψος των εμπρός κολώνων μέχρι το κλασάτο πίσω μέρος με την διακριτική αεροτομή, το Genesis X προσφέρει αρμονία, πολυτέλεια, δυναμισμό και αθλητικότητα. Μπορεί να μην διαθέτει τον αισθησιασμό ενός ιταλικού grand tourer αλλά αποτελεί ένα σύνολο που δεν περνά απαρατήρητο και ταυτόχρονα, δεν σε μπερδεύει με στοιχεία υπερβολής όπως άλλα μοντέλα – πρωτότυπα ή παραγωγής.

Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό. Πολυτέλεια μέσα από την λιτότητα. Υπάρχουν ξεκάθαρες γραμμές στην καμπίνα και όμορφες επιφάνειες αλλά δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από μία ματιά για να διαπιστώσει κανείς την ποιότητα και τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου. Ίσως είναι τα βιώσιμα υλικά που χρησιμοποιούνται, ίσως ο χρωματικός συνδυασμός ή η εντυπωσιακή κεντρική κονσόλα που κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά δεν έχει σημασία καθώς το σύνολο είναι αυτό που μετρά και σε αυτόν τον τομέα το Genesis X κερδίζει. Το αν θα περάσει στην παραγωγή είναι μία διαφορετική ερώτηση όμως. Η κορεατική εταιρία ξεκαθαρίζει πως το “X” δηλώνει απλά μία πρόθεση ενώ δεν κάνει καν τον κόπο να αναφέρει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αρκούμενη στο γεγονός ότι είναι ηλεκτρικό. Θα δούμε στο μέλλον αν η Genesis κάνει το βήμα στην… φθίνουσα αλλά με σημάδια ανάκαμψης, κατηγορία των grand tourers.

The post Genesis X. Αθλητική κομψότητα σε βιώσιμη συσκευασία. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τροχαίο στο Μενίδι: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στον τοίχο εστιατορίου – Νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένη η οδηγός

Bury

DS 3 Crossback 1.2 Pure Tech 100 PS. Φινετσάτο

cars

 Renault Clio 1.0 TCe LPG. Για πολλά και οικονομικά χιλιόμετρα

cars

Κάτι… “ψήνεται” μεταξύ Rimac και Bugatti.

cars

Mercedes-AMG W11. Ο πρωταθλητής επιστρέφει με τον ίδιο στόχο!

cars

Ανανεώνεται με στόχο τη βιωσιμότητα το ID.3 της Volkswagen

cars

Ford Big Nugget Concept Campervan. H σύγχρονη εκδοχή του τροχόσπιτου

cars

Ford eCall. Δοκιμάστηκε σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία

cars

Εντυπωσιάζει το εσωτερικό του Hyundai Custo.

cars