CARSNEWS
NEW MODELS

GP Αυστρίας: 1-2 η Mercedes


ΣΤΟ -ΣΤΕΓΝΟ ΣΗΜΕΡΑ- GP ΣΤΟ STYRIAN Η MERCEDES ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ RED BULL, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ FERRARI, Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

  • 12/7/2020

Μία ακόμα πρώτη θέση για τον Lewis Hamilton, ό οποίος την άξιζε από κάθε άποψη. Ο Βρετανός οδηγός οδήγησε καλά και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο να διατηρήσει την πρωτοπορία στο σημερινό αγώνα της Formula 1 στην Αυστρία. Πίσω του, ο Valttery Bottas συμπλήρωσε το 1-2 για την ομάδα της Mercedes. Όσο για την τρίτη θέση στο βάθρο, την κέρδισε επάξια ο Max Verstappen, ο οποίος όμως τερμάτισε με διαφορά 33 δευτερολέπτων από το νικητή.

Αναφορικά με τη Ferrari, η κακή επίδοση στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά εχθές, ήρθε σήμερα και έδεσε. Τα δύο μονοθέσια των Ιταλών κατάφεραν να συγκρουστούν μεταξύ τους, στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να βγουν εκτός μάχης τόσο ο Leclerc, όσο και ο Vettel. Ένα ενδιαφέρον σημείο ήρθε όχι στον αγώνα αλλά στο τέλος, στο podium, όπου για πρώτη φορά τα βραβεία δεν τα παρέδωσαν επίσημοι αλλά ρομπότ(!), διαφημίζοντας λίγο τη διαθέσιμη τεχνολογία και λίγο τα μέτρα προστασίας λόγω πανδημίας.

Παρακάτω θα βρείτε τα αποτελέσματα του αγώνα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το video της αποκάλυψης για το ελληνικό Chaos των 3.000 ίππων

cars

e-Thing: Ετοιμάζει η Volkswagen ηλεκτρικό Buggy;

cars

Facelift και για τη BMW Σειρά 6

cars

Αλκοολόμετρα στα αυτοκίνητα ζητούν οι Ρώσοι

cars

H Hyundai-KIA επενδύει στη νεοφυή Arrival

cars

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την εορταστική περίοδο

cars

Επιλέγοντας το δυναμικό Ford Puma

cars

Το Hyundai i20 N είναι το GTI που όλοι περιμένουμε

cars

Η Jaguar κατασκευάζει και πουλά παλιούς… νέους κινητήρες!

cars