CARSNEWS
NEW MODELS

H έκθεση της Γενεύης θα αποκτήσει “πίστα” για test drives!

Οι εκθέσεις αυτοκινήτου είναι ένας θεσμός που φαίνεται να οδεύει σταδιακά προς την απαξίωσή του, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα εμφανές στην αντίστοιχη της Γενεύης που ήταν πάντα το επίκεντρο των εξελίξεων της ευρωπαϊκής και όχι μόνο αυτοκινητοβιομηχανίας.

Φέτος οι απουσίες θα είναι ακόμα περισσότερες (μετά και την ανακοίνωση του γκρουπ PSA) κάτι που κάνει την έκθεση αρκετά φτωχότερη. Όμως οι υπεύθυνοι της οργάνωσης δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια και προχωρούν σε μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή κίνηση.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν θα υπάρχει μία εσωτερική “πίστα” των 456 μέτρων, η οποία θα βρίσκεται στην αίθουσα 7 του εκθεσιακού κέντρου Palexpo. 

Στο κέντρο της κυκλικής “πίστας” θα βρίσκεται μία αίθουσα για όσους έχουν κλείσει ένα test drive. Υπολογίζεται ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον 48 αυτοκίνητα από 15 εταιρίες, και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν τρεις γύρους συνοδευόμενοι από τους ανθρώπους της εκάστοτε εταιρίας.

Υπολογίζεται ότι θα γίνουν πάνω από 11.000 μικρά test drives, ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης θα αγγίξουν συνολικά τις 600.000. Όσοι βρεθούν εκείνες τις ημέρες στην Γενεύη μπορούν να κλείσουν ένα τέτοιο test drive με το αγαπημένο τους αυτοκίνητο κατεβάζοντας την ειδική εφαρμογή του Geneva International Motor Show από το App Store και το Google Play Store.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο σύστημα για αναλογικά τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

cars

Κεντρομήχανο VW Scirocco με V6 από Nissan; Γιατί όχι!

cars

Η DS Automobiles αποκάλυψε το νέο DS 9

cars

Το Honda Civic Type R Limited Edition κυνηγά το απόλυτο ρεκόρ (video)

cars

Porsche 911 Targa: Πρώτες επίσημες φωτογραφίες

cars

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Δείτε πώς γίνονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας (Video)

cars

To καυτό Ford Puma ST στην πράσινη κόλαση του Nurburgring (Video)

cars

Πότε κατασκευάστηκε το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

cars

Μετά τις Volkswagen/ Audi και η Mercedes-Benz παίρνει τις αποστάσεις της

cars