CARSNEWS
NEW MODELS

H ανεπίσημη πρώτη του νέου Audi S3

Η ημέρα που η Audi πρόκειται να υποδεχθεί την τέταρτη κατά σειρά γενιά του A3 δεν είναι πολύ μακριά.

Το μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback της γερμανικής φίρμας πραγματοποίησε μια ακόμα δημόσια εμφάνιση «φορώντας» αυτή τη φορά το ελάχιστο δυνατόν καμουφλάζ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν πρόκειται για μια «πολιτική» έκδοση του αυτοκινήτου αλλά για το Audi S3 το οποίο και θα αποτελέσει στην αφετηρία της εμπορικής πορείας του νέου Α3 την κορυφαία έκδοση της γκάμας του.

Ο προσαρμοσμένος στις ανάγκες της εν λόγω έκδοσης προφυλακτήρας του μπροστινού τμήματος με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, οι μεγαλύτερης διαμέτρου τροχοί, οι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα δαγκάνες των φρένων και ο πίσω διαχύτης με τις ενσωματωμένες σε αυτόν απολήξεις των εξατμίσεων δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την ταυτότητα του αυτοκινήτου.

Ένα ακόμα συμπέρασμα το οποίο μπορεί να εξαχθεί με ασφάλεια, είναι η σχεδιαστική φιλοσοφία του νέου Audi A3 δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί σημαντικά από εκείνη που ακολούθησαν και οι προηγούμενες γενιές του αυτοκινήτου, αποφεύγοντας τους πειραματισμούς και τις εξάρσεις που ενδεχομένως θα έθεταν σε κίνδυνο την ομοιογένεια και τη διαχρονικότητα της γερμανικής κατασκευής.

Για τον κινητήρα του νέου Audi S3 είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιλεγεί ο τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης των 2,0 λίτρων, ενώ μένει να αποδειχθεί αν οι τετρακίνητες εκδόσεις θα είναι επί της ουσίας plug-in υβριδικές, με το ηλεκτρικό μοτέρ να αναλαμβάνει την κίνηση των πίσω τροχών. 

Σε ό,τι αφορά την επίσημη πρεμιέρα του νέου Audi A3, όλα δείχνουν ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε έναν περίπου μήνα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Γενεύη.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

First Drive: Νέο Ford Ranger Raptor – Οδηγούμε στην Ισπανία το απόλυτο sport pick-up (video)

cars

Αυτό θα μπορούσε (και το θέλουμε) να είναι το νέο Dacia Sandero

cars

Ο απόλυτος οδηγός των αυτοκινήτων πόλης!

cars

Δείτε πως ένας… καλλιτέχνης κορόιδεψε τα Google Maps!

cars

Τώρα και τα βαν αποκτούν στοιχεία από τα SUV

cars

Νέο DS 3: Ανανέωση ουσίας

cars

Tο αυτοκίνητο των 10.000 ευρώ με το φθηνότερο καύσιμο

cars

Νέοι, “ιστορικοί” χρωματισμοί για την Alfa Romeo Giulia GTA

cars

Δείτε τι μπορεί να συμβεί αν o οδηγός πηδήξει από το παράθυρο ενός εν κινήσει Tesla (Video)

cars