CARSNEWS
NEW MODELS

H ΒMW ετοιμάζει ένα νέο pickup; (video)

Το βίντεο τραβήχτηκε από το κανάλι Auto Addiction σε μία βροχερή Tourist Day στο Nurburgring και όπως μπορούμε να δούμε το ενδιαφέρον μονοπωλεί μια μεταποιημένη BMW 3 E46 με καρότσα! Όπως θα δείτε από το σημείο 1:40 του βίντεο και έπειτα η συγκεκριμένη BMW έχει χάσει τα πίσω καθίσματα της και όλο το μέρος έχει διαμορφωθεί σε ένα pickup.

Προς το παρόν οι λόγοι που ώθησαν κάποιον να μετασκευάσει μια «τριάρα» σε αυτή την μορφή είναι άγνωστοι. Ωστόσο, προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει ακόμη και αν η πίσω πόρτα δεν ανοίγει με τον παραδοσιακό τρόπο.

Οι φήμες για την παραγωγή ενός pickup με τα σήματα της BMW ανέκαθεν έκανα τον γύρο του… διαδικτύου. Ειδικά όταν είχαμε δει μέχρι και το project μιας X7 με καρότσα που είχε παρουσιαστεί πέρυσι τέτοιο καιρό στο φεστιβάλ μοτοσικλέτας Mottorad Days.

Ωστόσο, η πιθανότητα να δούμε ένα τέτοιο μοντέλο από την βαυαρική εταιρία είναι από απίθανή έως μηδενική. Ειδικά μετά την εμπορική αποτυχία που γνώρισε η X-Class της Mercedes, μίας εταιρίας που κατασκευάζει από ελαφριά επαγγελματικά μέχρι λεωφορεία και φορτηγά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εντυπωσιάζει το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Τουρκίας (Video)

cars

Fiat 126 Proto: «Τούμπανο» ή… ιεροσυλία; (video)

cars

«Ψαλίδι» 20% στους μισθούς των εργαζομένων στη Formula 1!

cars

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατίθεται στο Υπουργικό Συμβούλιο για την ηλεκτροκίνηση

cars

Tesla Model S 2022: To νέο big bang της ηλεκτροκίνησης

cars

Το νέο Hyundai Tucson είναι εκπληκτικά φουτουριστικό

cars

Δοκιμάζουμε το εκκεντρικό MINI Clubman Cooper 136 ίππων

cars

H Nissan βγάζει στους δρόμους της Κίνας 2.300 ηλεκτρικά ΤΑΞΙ

cars

H Hyundai-KIA επενδύει στη νεοφυή Arrival

cars