CARSNEWS
NEW MODELS

H εκθαμβωτική Ferrari F9 έχει τέσσερις πόρτες!

Η ιταλική φίρμα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και τα κέρδη της ανεβαίνουν συνεχώς. Κάτι απόλυτα λογικό μιας και εξακολουθεί να κατασκευάζει απίστευτου κάλλους τετράτροχα όπως είναι η SF90 Stradale ή η 812 Superfast την οποία θεωρώ μία από τις κορυφαίες Ferrari.

Μέσα στην επόμενη διετία θα δούμε και την Purosangue, το πρώτο SUV των Ιταλών και παρόλο που μέχρι πριν από μερικά χρόνια το διέψευδαν. Γιατί να μην δούμε στο μέλλον και μια τετράθυρη Ferrari που θα μπορούσε να κόψει την φόρα της Porsche Panamera;

Προφανώς αυτό να αναρωτήθηκε και ο μετρ στην επεξεργασία εικόνας Giorgi Teodoradge ο οποίος προχώρησε σε μία ψηφιακή υλοποίηση την οποία ονομάζει F9 (δηλ. λίγο πάνω από την F8). Κάτω από το μακρύ της καπό υπάρχει ένας τετράλιτρος V8 που με υβριδική τεχνολογία αποδίδει 780 PS και 800 Nm.

Αν σας θυμίζει κάτι πρόκειται για την ίδια διάταξη που χρησιμοποιείται στις Portofino και SF90 Stradale. Και αν υπήρχε πιθανότητα να κυκλοφορήσει η F9 στους δρόμους τότε θα θέλαμε να βλέπαμε ένα βίντεο κόντρα στην Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Dream on!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To VW Arteon θα έχει και shooting brake έκδοση!

cars

Στις 20 «Most Admired Companies» η Mercedes-Benz Hellas

cars

Δοκιμάζουμε την εξακύλινδρη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (Video)

cars

Η Mercedes-AMG GT 73 θα έχει 800 PS

cars

ACEA: Συνεχίζουν να αυξάνουν το μερίδιο τους τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

cars

Τα 10 πιο όμορφα αυτοκίνητα του κόσμου

cars

Η Bosch εξέλιξε ένα τεστ για τον κορωναϊό που δίνει αποτελέσματα σε μόλις 2,5 ώρες!

cars

Επίσημο: Αυτή είναι η μάσκα της νέας S-Class

cars

VW Golf GTI: Η ιστορία πίσω από το κόκκινο σιρίτι – Μέρος B’

cars