CARSNEWS
NEW MODELS

H ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E ενδιαφέρει τους πάντες

Υπολόγιζε η Ford πως το ενδιαφέρον του κόσμου για το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο με το βαρύ όνομα, το Mustang Mach-E θα ήταν τόσο μεγάλο; Τη σωστή απάντηση δεν θα την μάθουμε ποτέ αν και εικάζουμε πως κατά πάσα πιθανότητα είναι το όχι. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό γεγονός είναι πως η Mustang Mach-E ενδιαφέρει τους πάντες, με αποτέλεσμα οι αντιπρόσωποι της Ford στις ΗΠΑ να μην προλαβαίνουν τη λήψη παραγγελιών. Οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από μια προκαταβολή της τάξης των 500 δολαρίων.

Χαρακτηριστικό είναι πως μια από τις κορυφαίες αντιπροσωπείες της Ford στις ΗΠΑ, η San Tan Ford έφτασε μέχρι και τις 47 παραγγελίες σε ένα πρωϊνό, ενώ πολύ σημαντικό είναι πως οι 2 στους 3 που την παρήγγειλαν δεν ήταν παραδοσιακοί πελάτες των μοντέλων της Ford αλλά άλλων εταιρειών. Αυτό από μόνο του βοηθά τη διεύρυνση της γκάμας των ανθρώπων στους οποίους απευθύνεται το ηλεκτρικό SUV.

Εξίσου ενδεικτικές για το μεγάλο ενδιαφέρον είναι τα 6,5 εκατομμύρια θεάσεις του βίντεο της αποκάλυψης της Mustang Mach-E, ενώ οι επισκέψεις της ιστοσελίδας του μοντέλου έφτασαν τα 1,6 εκατομμύρια. Η διάθεση της Ford Mach E στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει από την ειδική First Edition, η οποία έχει ήδη εξαντληθεί, ενώ το συνολικά ύψος παραγωγής για την πρώτη χρονιά θα είναι οι 50.000 μονάδες, που με βάση τη ζήτηση αποδεικνύονται λίγες.

Related Articles

Η Mazda επενδύει και στα βιοκαύσιμα από φύκια

cars

Skoda Slavia: Tο αυτοκίνητο των σπουδαστών!

cars

H Toyota σταμάτησε ήδη την εξέλιξη των V8 που προγραμμάτιζε

cars

Eντυπωσιακό: Hyundai-Kia παρουσιάζουν κιβώτιο που προβλέπει τις αλλαγές ταχυτήτων

cars

Αγορά αυτοκινήτου: Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

cars

H VW έχει στα σκαριά το μικρό ηλεκτρικό ID. 1

cars

Verstappen vs Perez: H Red Bull τοποθετείται επίσημα για όσα έγιναν στη Βραζιλία

cars

ΣτΕ: Το Δημόσιο πρέπει να επιστρέψει οριστικά σε Mercedes και BMW πρόστιμα ύψους 133,2 εκατ. ευρώ!

cars

Επέτειος 70 ετών για το Volkswagen Transporter

cars