CARSNEWS
NEW MODELS

H κλεψύδρα αδειάζει για το Skoda RS iV (video)

Πριν από λίγο αποκαλύφθηκε το νέο Golf στις τρεις του κορυφαίες για την ώρα εκφάνσεις (τις GTI, GTD και GTE). Το Cupra Leon προηγήθηκε και απομένουν μερικές ώρες από την αποκάλυψη και της Octavia RS iV, η πρώτη υβριδική στην ιστορία του σπορ μοντέλου.

Και όπως και στα «αδερφά» μοντέλου του ομίλου, έτσι και η plug-in υβριδική top εκδοχή της Octavia θα εφοδιάζεται με την διάταξη που έχει ως βασικό στοιχείο τον 1.400άρη TSI και ως δευτερεύον ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Η συνδυασμένη ισχύς αναμένεται να είναι στους 245 PS και η ροπή στα 400 Nm, όσο δηλαδή και στα Golf GTE και Cupra Hybrid.

Παράλληλα οι εκπομπές CO2 θα βρίσκονται περίπου στα 30 g/km με δυνατότητα ηλεκτροκίνησης για τουλάχιστον 50 km. Μέχρι τώρα η Skoda έχει δώσει μερικά σκίτσα, το νέο λογότυπο καθώς και μια νέα φωτογραφία που δείχνει την υποδοχή φόρτισης μπροστά και από την μεριά του οδηγού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό βίντεο εν αναμονή των αποκαλυπτηρίων.

#BreakingNews: #SKODA revealed the first details of the all-new #OctaviaRSiV in a video. The first plug-in #hybrid to carry on the tradition of RS performance models will have its #worldpremiere on 3 March at the @gimsswiss. pic.twitter.com/sYjandcjou

— ŠKODA AUTO NEWS (@skodaautonews) February 27, 2020

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Ford Puma, Nissan Juke και Volkswagen Golf

cars

BMW: Η πλατφόρμα Neue Klasse φέρνει EV με 1.360 PS και τεράστια αυτονομία

cars

Hyundai Prophecy: Η προφητεία της Hyundai για το μέλλον

cars

Όταν ο Aguero έδινε ρεσιτάλ στο Ντόνινγκτον με Mercedes DTM (video)

cars

Πόσο κοστίζει το δαχτυλικό σας αποτύπωμα πάνω σε μια Porsche 911;

cars

Ακόμα και η Aston Martin ελπίζει μόνο στα SUV

cars

Η Gazoo Racing βάζει το χεράκι της στο Toyota Yaris GR (Video)

cars

Το μέλλον των μπαταριών αυτοκινήτων, κατά τη Mercedes-Benz

cars

Οι βλάβες του ηλεκτρικού smart μετά από 400.000 χιλιόμετρα

cars