CARSNEWS
AUTONEWS

H 911 Rodeo Concept της RUF, δείχνει έτοιμη να παίξει στο χώμα…

Αν είσαι οπαδός της Porsche και σου αρέσουν οι περιπλανήσεις εκτός δρόμου, τότε δεν έχεις πολλές επιλογές. Υπάρχει η Cayenne και η Macan και κάπου εκεί τελειώνει η λίστα αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει αν η RUF αποφασίσει να προχωρήσει στην παραγωγή ενός πολύ… ιδιαίτερου concept. Το όνομα του, “Rodeo” και βασίζεται στην CTR Anniversary ενώ από τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζουν το σύστημα τετρακίνησης, η ελαφρώς υπερυψωμένη ανάρτηση και τα all-terrain ελαστικά που επιτρέπουν στο πρωτότυπο να κινείται με άνεση σε χωματόδρομους και ήπιες εκτός δρόμου καταστάσεις.

Το Rodeo Concept ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης αλλά με την ακύρωση της, η RUF προτίμησε μία διαδικτυακή αποκάλυψη από το να περιμένει μέχρι την επόμενη μεγάλη έκθεση. Όσο για το όνομα; Η έμπνευση προέρχεται από το “Rodeo Drive Concours d’Elegance” ενώ στον τομέα του design, ξεχωρίζουν στοιχεία από τις αγωνιστικές 911 κυρίως στο εμπρός μέρος με τα επιπλέον φώτα και το bull-bar και από την “Western Collection” του Ralph Lauren στην καμπίνα.

Πέρα απ’ όλα αυτά όμως, το ανθρακονημάτινο monocoque πλαίσιο και τους turbo ή ατμοσφαιρικούς επίπεδους, εξακύλινδρους κινητήρες, το Rodeo Concept της RUF είναι μία ιδέα. Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα μάλιστα. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημα πλάνα για να περάσει στην παραγωγή αλλά όπως ισχύει πάντοτε σε παρόμοιες περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες 911 Rodeo να κατασκευάζονται για μερικούς πλούσιους πελάτες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Formula 1: Έπεσε οροφή εξέδρας στην πίστα του Ιντερλάγκος – Στοπ στις κατατακτήριες λόγω καιρικών συνθηκών

cars

Ford Puma 1.0 Ecoboost mHEV 155 PS. Πρακτικό και απολαυστικά οδηγοκεντρικό

cars

Nέο Toyota Yaris. Αλλαγμένο παντού

cars

Το Land Rover Discovery Sport ανανεώθηκε «διακριτικά»

cars

Διμέτωπος της κυβέρνησης με Κασσελάκη και Βελόπουλο – Στο ραντάρ η Βόρεια Ελλάδα – Ποια θα είναι η στρατηγική έως τις ευρωεκλογές

cars

Opel Crossland 1.5d 110 PS. Άλλο αυτοκίνητο

cars

Οδηγούμε το Mercedes C 300e plug-in hybrid: «Πύραυλος» με κατανάλωση… παπιού, σε οικογενειακή συσκευασία

cars

Alfa Romeo  Giulia GTA. Με την υπογραφή του Kimi Räikkönen

cars

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid. Η επόμενη εξέλιξη!

cars