CARSNEWS
NEW MODELS

H Bentley Bentayga συνεχίζει ανανεωμένη

Η κίνηση της Bentley να παρουσιάσει πριν από τέσσερα χρόνια, το 2016, τη Bentayga αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από σωστή. Το μοντέλο που ουσιαστικά εγκαινίασε την κατηγορίας των υπερπολυτελών SUV πολύ γρήγορα εξελίχθηκε στο best seller της μάρκας. Γεγονός είναι πως όλοι περίμεναν ένα δεύτερο SUV από τη Bentley η βρετανική εταιρεία είπε πως θα βελτιώσει κι άλλο τη Bentayga, αρχής γενομένης από τη ανανεωμένη εκδοχή της που παρουσιάστηκε τώρα.

Αν και τα πάντα δείχνουν ίδια ή σχεδόν ίδια οι αλλαγές είναι σημαντικές, με τους Βρετανούς να λένε πως όλα τα στοιχεία μπροστά και πίσω έχουν αλλάξει. Η μάσκα έχει μεγαλώσει για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα των Continental GT και Flying Spur, ενώ για πρώτη φορά σε Bentley οι προβολείς δεν είναι στρογγυλοί αλλά ημιελλειπτικοί. Ημιελλειπτικά είναι πλέον και τα πίσω φώτα, η πέμπτη πόρτα ανοίγει πλέον σε όλο το πλάτος και η πινακίδα κυκλοφορίας έχει μετακινηθεί στον προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό εκτός από το καινούργιο τιμόνι και τις νέες επενδύσεις επανασχεδιάστηκε και το ταμπλό που πλέον φιλοξενεί την οθόνη των 10,9 in ου συστήματος infotainment, ενώ ο αεραγωγός είναι πλέον ένας. Οι διαθέσιμες διαμορφώσεις θα είναι και πάλι τρεις, με τέσσερα, πέντε και εφτά θέσεις.

Η ανανεωμένη Bentley Bentayga θα είναι αρχικά διαθέσιμη με τον bi-turbo V8 των 4,0 lt, ο οποίος αποδίδει 550 ίππους και 770 Nm, ενώ θα ακολουθήσουν η Speed με τον W12 καθώς και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Συνεργασία της Sony με την Benteler για το Vision S

cars

Έρευνα: Τι μπορεί να σκοτώσει τις μπαταρίες ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου

cars

Πωλείται αυτή η υπέροχη BMW 3.0 CSL του 1972

cars

KIA Sorento PHEV: Με 265 άλογα από αρχές του 2021 στην Ευρώπη

cars

Το θηρίο της Brabham, η ΒΤ62, απέκτησε και έκδοση δρόμου

cars

H BMW περιορίζει κατά 50% τα συμβατικά μηχανικά της σύνολα

cars

Πόσο κακό είναι να οδηγούμε με ελάχιστο καύσιμο στο ντεπόζιτο;

cars

Η Jeep αναβιώνει το θρυλικό Wagoneer

cars

Μάχη Alfa Romeo Giulia GTA εναντίον Quadrifoglio για τα σκήπτρα της κορυφαίας Ιταλίδας (video)

cars