CARSNEWS
NEW MODELS

H BMW X3 μπήκε σε τροχιά ανανέωσης

Η X3 παγκοσμίως είναι το πιο σημαντικό από τα SUV της BMW και φυσικά καθόλου τυχαίο δεν είναι που από αυτή ξεκίνησε η γκάμα των ηλεκτρικών της εκδόσεων με την iX3. Οι συμβατικές εκδοχές του μοντέλου από την άλλη έχουν ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια παρουσίας στην αγορά και όπως συνηθίζεται μια ανανέωση είναι στα άμεσα σχέδια της γερμανικής εταιρείας.

Και πάλι όπως συνηθίζεται δεν θα είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη και θα έχει πιο πολύ το ρόλο του φρεσκαρίσματος και της ανανέωσης του ενδιαφέροντος. Έτσι η νέα εκδοχή της X3 θα έχει επανασχεδιασμένους τόσο τους προβολείς όσο και τα πίσω φώτα, σε συνδυασμό και με καινούργιους προφυλακτήρες.

Ταυτόχρονα αναμένεται και να τονιστεί ακόμα περισσότερο η μάσκα -και από πλευράς μεγέθους χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να φτάσει το μέγεθος αυτής της M4. Απλά σε σχέση με την υπάρχουσα θα μεγαλώσει ώστε να γίνει το βασικό στοιχείο αναγνώρισης της ανανεωμένης έκδοσης.

Στο εσωτερικό αναμένονται αναβαθμίσεις στον ηλεκτρονική εξοπλισμό, τόσο σε αυτόν που αφορά την υποβοήθηση όσο και το infotainment και τη διασύνδεση. Και σε αυτόν τον τομέα δηλαδή θα υπάρχει εναρμονισμός της X3 με τα πιο πρόσφατα μοντέλα των Βαυαρών. Η ανανεωμένη BMW X3 θα παρουσιαστεί στις αρχές το 2021.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Επιδοτούμενη η αγορά των plug-in υβριδικών Volvo

cars

Δοκιμάζουμε το Mazda MX-5 RF στο Virginia International Raceway (Video)

cars

Το G-NIVA είναι η Mercedes G-Class του φτωχού

cars

Audi A2: Πώς “το αυτοκίνητο των 3,0 lt” δεν έγινε ποτέ εμπορική επιτυχία!

cars

Αποκαλύφθηκε η περιορισμένης παραγωγής Alfa Romeo Giulia GTA

cars

Πώς θα ήταν μια ηλεκτρική Ferrari F40; (Video)

cars

«Διασυρμός» για τον Sebastian Vettel! (video)

cars

Δείτε μια δεκαξάχρονη να καταρρίπτει ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο τιμόνι μιας Porsche (Video)

cars

H Audi ενισχύει τη γκάμα των E- Tron και E-Tron Sportback

cars