CARSNEWS
NEW MODELS

H Byton ανακοινώνει πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών για developers

Όλους όσους έχουν αυτήν την άποψη λοιπόν ήρθε να τους δικαιώσει η Byton. Η κινέζικη εταιρεία που βάζει πολύ ψηλά τον πήχη σε ότι αφορά το μέγεθος των οθονών στο εσωτερικό των αυτοκινήτων. Κι αυτό γιατί το M-Byte το πρώτο της μοντέλο θα έχει οθόνη η διαγώνιος της οποίας ταιριάζει καλύτερα σε οικιακή συσκευή μιας και φτάνει τις 46 ίντσες.

Το Byton M-Byte θα παρουσιαστεί επίσημα στη φετινή CES, ενώ παράλληλα η Byton θα ανακοινώσει τους πρώτους συνεργάτης της που θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ψηφιακού περιβάλλοντος με επίκεντρο την τεράστια οθόνη.

Οι συνεργάτες αυτοί είναι οι ViacomCBS και Access για την i-car theater εμπειρία, η AccuWeather για ενημερώσεις για τον καιρό σε πραγματικό χρόνο, η Aiqudo για το φωνητικό έλεγχο, η Cloudcar για τη χρήση του cloud, η Road.Travel για την οργάνωση ταξιδιών καθοδόν καθώς και η Xperi για ψηφιακό ραδιόφωνο υψηλής πιστότητας.

Παράλληλα η Byton παρουσίασε, όπως ακριβώς γίνεται και για τα λειτουργικά συστήματα των smartphones, ένα Developer Programm που παρέχει μια νέα πλατφόρμα, πάντα με επίκεντρο όπως είπαμε τη μεγάλη οθόνη, για την δημιουργία και εξέλιξη περιεχομένου.

Το Byton M-Byte θα είναι διαθέσιμο με μπαταρίες 72 και 95 kWh, καθώς και με κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς. Στην τελευταία περίπτωση η συνδυαστική του ισχύς θα φτάνει τα 410 PS. Όσο για τις τιμές του, όταν παρουσιαστεί επίσημα στην αγορά των ΗΠΑ, θα ξεκινούν από τις 45.000 δολάρια.  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Ο Hamilton θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ferrari»

cars

Έρχονται οι προσιτές plug in υβριδικές Mercedes

cars

H Novitec «πείραξε» μία ακόμη McLaren

cars

Το πανίσχυρο Toyota GR Yaris έρχεται Ευρώπη. Πόσο κοστίζει

cars

Βάλε κι εσύ μία Ferrari SF1000 στο σαλόνι σου! (video)

cars

Αναβάλλεται το Goodwood Festival of Speed

cars

Με αυτό το Toyota 2000GT μπορείς να σερφάρεις

cars

«Δουλεύουν» ήδη τη λύση του Χόκενχαϊμ

cars

H Hyundai και η Canoo ανακοινώνουν πλατφόρμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

cars