CARSNEWS
NEW MODELS

H Cyber 677 Porsche είναι μια virtual προσέγγιση μιας απίστευτης 911

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως οι σχεδιαστές της Porsche έχουν από τις πιο εύκολες δουλειές στην αυτοκινητοβιομηχανία. Και αυτό γιατί η σχεδίαση του πιο παραδοσιακού μοντέλου της μάρκας, της 911, έχει τη θαυμαστή ικανότητα να ανανεώνεται σχεδόν από μόνο του. Ταυτόχρονα τα άλλα μοντέλα της γκάμας δανείζονται στοιχεία από την 911 και η ζωή συνεχίζεται γενιά με γενιά.

Από την άλλη η πιο μεγάλη πρόκληση για ένα σχεδιαστή που εργάζεται και δημιουργεί για τη γερμανική εταιρεία θα ήταν, αν φυσικά και η διοίκηση της Porsche ήταν σύμφωνη με αυτό, να απομακρύνει τη μάρκα από την επιρροή και την επίδραση της 911. 

Μιλώντας ρεαλιστικά όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στο άμεσο ή στο λιγότερο άμεσο μέλλον εντός Porsche, ενώ εκτός ανεξάρτητοι σχεδιαστές παρουσιάζουν κατά καιρούς τις απόψεις τους. Όπως κάνει και ο Pawel Breshke με την Cyber 677 Porsche, που αποτελεί τη δική του φουτουριστική προσέγγιση του κλασικού σπορ μοντέλου. Με το εσωτερικό να δείχνει ακόμα πιο φουτουριστικό σε σχέση με το εσωτερικό ενώ όλη η προσέγγιση είναι ενδιαφέρουσα.

Ο Breshke έξυπνα σκεπτόμενος διατήρησε τις βασικές γραμμές του αμαξώματος οι οποίες είναι άμεσα αναγνωρίσιμες παγκοσμίως, ενώ άλλαξε σχεδόν όλο τα άλλα. Όπως π.χ. τους προβολείς χρησιμοποιώντας κάποιους που μοιάζουν με αυτούς π.χ. των Genesis, ενώ κατήργησε το πίσω παρμπρίζ, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βλέπει προς τα πίσω μόνο μέσα από τις οθόνες στις οποίες προβάλλονται οι εικόνες από τις κάμερες οπισθοπορείας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Peugeot θα διατηρήσει το 108 στην γκάμα της

cars

Εξαιρετικός χρόνος από την Mercedes-AMG A45 S στο Nurburgring (Video)

cars

Alfa Romeo Remus έχει άρωμα από Ferrari

cars

Η Rivian αναβάλει τις παραδόσεις των ηλεκτρικών της

cars

Δοκιμάζουμε την υβριδική Toyota Corolla Hybrid των 180 ίππων

cars

Ηλεκτροπληξία προκαλούν στον ανταγωνισμό οι νέες μπαταρίες της Tesla

cars

Αυτά είναι τα νέα Audi S3! Με 310 ίππους και τετρακίνηση

cars

Fast and Furiοus 9: O Toretto διδάσκει στον γιο του πώς να επιδιορθώνει ένα τρακτέρ! (Video)

cars

Μακάρι το Hyundai Kona N να μοιάζει με αυτό της KKS Studio

cars