CARSNEWS
F1 & RACES

H Ferrari δηλώνει έτοιμη να «παρατήσει» νωρίς τη σεζόν

Σε αντίθεση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, η Scuderia Ferrari προσεγγίζει την επικείμενη νέα σεζόν της Formula 1 με απαισιοδοξία.

Είτε βάσει… διαρροών για τα αποτελέσματα στην αεροδυναμική σήραγγα, είτε βάσει δηλώσεων της διοίκησης της κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, η ιταλική ομάδα παραδέχεται πως η SF1000 έχει τα… θέματά της.

Μάλιστα, με τον επικεφαλής της Mattia Binotto να έχει ήδη δηλώσει πως το κόκκινο μονοθέσιο είναι ξεκάθαρα πίσω από τους άμεσους ανταγωνιστές του (Mercedes W11, Red Bull Honda-RB16), το ξεκίνημα της σεζόν θα κρίνει πολλά. Και κυρίως το πότε η Scuderia θα στρέψει όλη της την προσοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021.

«Πόσο θα επηρεάσει η μάχη του 2020 το project του 2021; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Νομίζω πως είναι ένας συμβιβασμός τον οποίο καλούμαστε να κάνουμε. Ακόμα είμαστε πολύ νωρίς στη χρονιά, δεν μπορείς να εγκαταλείψεις μία σεζόν πριν καν αρχίσει. Στο ξεκίνημα της θα πιέσουμε όσο μπορούμε γιατί πρέπει να κατανοήσουμε το μονοθέσιό μας και τις αδυναμίες του. Ευελπιστώντας να βρούμε λύσεις το συντομότερο δυνατό. Αν μετά από κάποιους αγώνες δω πως η διαφορά είναι υπερβολικά μεγάλη, τότε θα είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη. Ακόμα όμως είναι νωρίς, έχουμε κάνει μόνο κάποιες ημέρες δοκιμών. Προς το παρόν το πλάνο μας παραμένει ως έχει», είπε ο Binotto στο Motorsport.com.

Διαβάστε επίσης:

Τα μυστικά της νέας Mercedes W11 (video)

Ο Button αναλύει τα βάσανα του Vettel

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Grand Prix Κίνας

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΗΠΑ (22/10/2023)

cars

Υπό βροχή το Grand Prix Ρωσίας;

cars

Άσχημα νέα για τον Max Verstappen -Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Ολλανδού

cars

Formula 1: Ετοιμάζεται… μπαμ ανάμεσα σε Λιούις Χάμιλτον και Ferrari

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars

Το οριστικό «αντίο» του Michael Schumacher στην F1 (video)

cars

Η Formula 1 ζήτησε (επιτέλους) συγνώμη…

cars

James Key arrival “refreshing” as Alfa Romeo F1 must make “big step” in 2024

cars

Φόρμουλα 1: Έτσι θα είναι το νέο μονοθέσιο της Haas

cars