CARSNEWS
NEW MODELS

H Ferrari F42 είναι κυριολεκτικά… φανταστική!

Το τελευταίο διάστημα πολλοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μέσω του διαδικτύου και μας το επιδεικνύουν με πολύ εντυπωσιακές ψηφιακές εικόνες (τα γνωστά renderings). Και αν σας αρέσουν αυτού του είδους οι δημιουργίες τότε τι να πούμε για την πολύ εντυπωσιακή Ferrari του Πολωνού σχεδιαστή. Ο οποίος την φαντάζεται ως την διάδοχο της επικής F40.

Όπως μπορούμε να δούμε το γενικότερο σχήμα μας παραπέμπει σε μια σύγχρονη Ferrari με κύριο χαρακτηριστικό τους μπροστινούς λεπτούς προβολείς που προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι και τόσο πετυχημένοι στην εκτέλεσή τους. Ωστόσο, το πίσω μέρος είναι αυτό που κλέβει την παράσταση με τον αγριεμένο διαχύτη, τις διπλές μεγάλες απολήξεις και την χαρακτηριστική πίσω πτέρυγα που αποτελούσε σήμα κατατεθέν της F40.

«Η πρώτη μου σκέψη για την Ferrari F42 ήταν να δημιουργήσω μια νέα έκδοση της F40, αλλά κάθε ιδέα που δοκίμασα δεν ήταν αρκετά καλή», είπε ο Pawel στο carscoops.com. «Για αυτό άλλαξα γνώμη και ακολούθησα μία άλλη κατεύθυνση, η οποία δημιούργησε τη δική μου εκδοχή για μία Ferrari, εμπνευσμένη από λίγα μοντέλα αυτής της μάρκας. Αλλά μου άρεσε και το πίσω σπόιλερ όπως το στιλ της F40 », πρόσθεσε.

Για όσους δεν το θυμούνται να πούμε πως η F40 είχε αντικαταστήσει την 288 GTO. Στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από την F50 και με την σειρά ακολούθησαν οι Enzo Ferrari και LaFerrari. Και αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Jeep λέει ότι ένα ηλεκτρικό Wrangler θα ήταν καλύτερο εκτός δρόμου

cars

Lockdown: Δείτε τους έρημους δρόμους της Αθήνας από ψηλά (Video)

cars

Από που προέρχονται οι ονομασίες των αυτοκινητοβιομηχανιών;

cars

Αποκάλυψη στις 15 Ιουλίου για το ηλεκτρικό SUV Nissan Ariya

cars

Η 90ή pole position του Lewis Hamilton στην Ουγγαρία

cars

Νέες φωτογραφίες από τo «ελληνικό» Chaos των 3.000 ίππων

cars

Με 7 νέα concepts η Mitsubishi στην έκθεση του Τόκιο

cars

O Lawrence Stroll απέκτησε το 16,7% της Aston Martin

cars

Τελικός SUV League: Θα μπορέσει η βρετανική DBX να νικήσει την ιταλική Urus;

cars