CARSNEWS
NEW MODELS

H Ford αποκτά το δικό της offroad animal

Ένα αυθεντικό off roader αποτελεί την τελευταία χρονικά προσθήκη στην γκάμα της Ford και ειδικότερα της Troller η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της Βραζιλίας αποτελώντας θυγατρική της μπλε οβάλ φίρμας.

Το Troller TX4 αποτελεί την κορυφαία έκδοση ενός εκτός δρόμου οχήματος η οποία εφοδιάζεται με έναν πεντακύλινδρο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 3,2 λίτρων και απόδοσης 200 ίππων.

Το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων το οποίο μάλιστα προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα (Drive, Sport και Manual) επιτρέποντας στον οδηγό να παραμετροποιήσει τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του.

Το σύστημα τετρακίνησης με τη σειρά προσφέρει τη δυνατότητα «κλειδώματος» του κεντρικού και του πίσω διαφορικού, ενώ για στα δύσκολα μπορεί κανείς να καταφύγει και στις σχέσεις υποπολλαπλασιασμού.

Στοιχεία εξοπλισμού όπως ο διζωνικός κλιματισμός, οι δερμάτινες επενδύσεις και το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής των 6,75 ιντσών επιχειρούν να καλλωπίσουν το εσωτερικό του Troller TX4, τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του οποίου μαρτυρούν και τον πραγματικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Πάντως μόνο φθηνή δεν θα χαρακτήριζε κανείς την υλοποίηση της Troller, καθώς η τιμή… πόρτας για το TX4 των 200 ίππων και των εκτεταμένων εκτός δρόμου ικανοτήτων είναι κατά προσέγγιση 39.000 δολάρια.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης επενδύει στην πράσινη ενέργεια

cars

Δείτε την ανατριχιαστική ανάσυρση μιας Ford Mustang από γκρεμό (Video)

cars

Αγροτικό σκορπά την καταστροφή σε terminal αεροδρομίου

cars

Αναζητά αγοραστή εντός του καλοκαιριού…

cars

Η Ford σε αποστολή να κάνει τα αυτοκίνητα πιο αθόρυβα (video)

cars

Το νέο Hyundai Santa Fe μεγαλώνει και αναβαθμίζεται (photos)

cars

Από την… Ινδία οι νέες “Καναδέζες” του Ελληνικού Στρατού

cars

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συγχώνευση ανάμεσα σε PSA και FCA

cars

Suzuki S-Cross 2020: Δοκιμάζουμε την υβριδική και τετρακίνητη έκδοση των 129 PS

cars