CARSNEWS
NEW MODELS

H Garage Italia σχεδιάζει μια ηλεκτρική Alfa Romeo Spider

Η Garage Italia, παρά τα λίγα χρόνια που δραστηριοποιείται, έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα με τις βελτιώσεις της, κυρίως αισθητικές, ενώ τελευταία ασχολείται με τη μετατροπή κλασικών μοντέλων σε ηλεκτρικά. Ακριβέστερα με τη μετατροπή κλασικών ιταλικών μοντέλων, όπως είναι π.χ. το Fiat Panda της πρώτης γενιάς.

Και μιας και ένα από τα πλέον κλασικά και δημοφιλή μοντέλα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι η Alfa Romeo Spider το επόμενο εγχείρημα της Garage Italia είναι η μετατροπή της σε ηλεκτρική. Η επίσημη ονομασία της θα είναι Garage Italia Duetto Icon-e, αλλά η βάση της δεν θα είναι η θρυλική Duetto όπως διαφαίνεται από την επωνυμία.

Θα είναι η τέταρτη και τελευταία γενιά της Spider, καθώς όπως είπαν από την ιταλική εταιρεία βελτιώσεων «μας αρέσουν τα αυτοκίνητα που πηγαίνουν ευθεία και δεν διαλύονται». Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών η Spider θα είναι και πλήρως αναπαλαιωμένη και πλήρως ηλεκτρική, ενώ θα μπορεί να έχει και μια σκληρή οροφή η οποία θα είναι όμως όλη διάφανη.

Σε σχέση με το τότε μοντέλο παραγωγής διαφοροποιημένοι θα είναι οι προφυλακτήρες και δεν θα υπάρχει εξάτμιση, ενώ στάνταρ θα είναι τα LED φώτα και οι πιο μεγάλες ζάντες. Επίσης τα χερούλια στις πόρτες θα αντικατασταθούν από αναδιπλούμενα. Αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό με νέο διάκοσμο, καινούργια καθίσματα και ένα subwoofer πίσω από αυτά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η σωστή φροντίδα των μπαταριών Start – Stop

cars

Επίσημο: Στην McLaren o Daniel Ricciardo

cars

Οι 5 πιο παράλογοι νόμοι αυτοκινήτων στον κόσμο που προκαλούν γέλιο!

cars

Δύο Tesla έσπασαν το ρεκόρ της κατηγορίας τους στο Pikes Peak (Video)

cars

Ντριφτάροντας στον αρκτικό κύκλο με την Porsche Taycan (Video)

cars

Με έκπτωση ως 3.800 ευρώ το Jeep Compass

cars

Μία βόλτα στην πίστα με τις νέες BMW M3 και Μ4 (βίντεο)

cars

To νέο τεύχος του Car and Driver κυκλοφορεί την 1/2!

cars

Leclerc και Russell ετοιμάζονται για μια διαφορετική «καριέρα»! (video)

cars