CARSNEWS
NEW MODELS

H Goodyear εξέλιξε τα ελαστικά του Lexus LF-30 Electrified Concept (Video)

Τα πρωτότυπα ελαστικά για το μοντέλο Lexus LF-30 Electrified συμπεριλαμβάνουν καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως ψύξη των ηλεκτροκινητήρων. Στηριζόμενη στη μεγάλη εξειδίκευσή της στον τομέα της αεροδυναμικής, η Goodyear με τα πρωτότυπα ελαστικά της βοήθησε στη βελτίωση της ψύξης των μονάδων ισχύος.

Συγκεκριμένα, κρύος αέρας εισάγεται μέσα από τους αεραγωγούς του εμπρόσθιου προφυλακτήρα  και “πτερύγια” στα ελαστικά οδηγούν τη ροή αέρα προς τον ηλεκτρικό κινητήρα, που είναι τοποθετημένος πίσω από κάθε τροχό.

Ο θερμός αέρας που παράγεται από τον ηλεκτροκινητήρα του ηλεκτρικού μοντέλου, αποβάλλεται προς την εξωτερική άκρη της ζάντας του Lexus LF-30 Electrified. Επίσης προσφέρει μειωμένηαεροδυναμική αντίστασηΟ σχεδιασμός του ελαστικού συνδυαστικά με το εξωτερικό του σχήμα, βελτιώνει την αεροδυναμική της Lexus μειώνοντας την αντίσταση, με αποτέλεσμα την υψηλότερη αποδοτικότητα και την μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας. Τέλος, προσφέρει μείωση θορύβου μέσω βιομιμητισμού, καθώς η Goodyear εμπνεύστηκε από τη φύση για τη σχεδίαση αυτών των πρωτότυπων ελαστικών.

Οι άκρες των πτερυγίων ψύξης είναι επικαλυμμένες με βελούδο όπως τα φτερά μιας κουκουβάγιας, που της επιτρέπουν να πετά αθόρυβα. Μέσω της βιομιμητικής, ο θόρυβος κύλισης του ελαστικού μειώνεται στο ελάχιστο. Το πρωτότυπο ελαστικό της Goodyear για την Lexus LF-30 Electrified προσφέρεται σε διάσταση 285/35R24.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Επιστρέφουν η Κωνσταντινούπολη και οι θεατές!

cars

Toyota: Tεράστια επένδυση στα ιπτάμενα ταξί!

cars

Δεν περιμένουν το ηλεκτρικό του Ερντογάν ούτε οι Τούρκοι

cars

F1: Μπακού και… βλέπουμε!

cars

Νέο Mazda RX-9: Ο “διάδοχος” του RX-8 έχει σχεδίαση που καθηλώνει!

cars

Με 250 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

cars

Το Ariel Nomad T εκτοξεύεται με 340 άλογα!

cars

Η Γερμανία, πρώτη αγορά σε πωλήσεις EVs τον Νοέμβριο

cars

O Ghosn επιτίθεται σε Nissan και ιαπωνικές αρχές (Video)

cars