CARSNEWS
NEW MODELS

H Hyundai προχωρά με την crossover εκδοχή του i20

Η Hyundai ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα γενιά i20 και μαζί το ριζικά επανασχεδιασμένο i30. Ταυτόχρονα θα εισάγει το Santa Fe, ήδη αναμένουμε το ηλεκτρικό Kona και κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο θα δούμε και το νέο Tucson. Και πιθανότατα μέσα στο χρόνο να δούμε και το i20 Active, το οποίο θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Ford Fiesta Active.  

Στις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες βλέπετε μια προσέγγιση η οποία είναι κάπως υπερβολική κρίνοντας από τις scoop φωτογραφίες που έχουμε δει πρόσφατα. Και αυτό επειδή το περιπετειώδες i20 θα έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος αλλά το αμάξωμα του μάλλον δεν θα ψηλώσει όσο στις φωτογραφίες.

Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν τα απαραίτητα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και γύρω από τα τόξα των φτερών και χαμηλά στα μαρσπιέ. Ταυτόχρονα οι διακριτικές ράγες της οροφής και κάποιες άλλες λεπτομέρειες θα τονίζουν την διαφορετικότητα αυτού του i20 από την υπόλοιπη γκάμα.

Το i20 Active (αν ονομάζεται έτσι) θα τοποθετείται κάτω από το Kona αφού το Venue μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη (ή σε μερικές συγκεκριμένες χώρες).

Η γκάμα των κινητήρων λογικά θα περιλαμβάνει τους νέους 1.0 T-GDi με ήπια 48βολτη τεχνολογία και ισχύ 100 PS και 120 PS. Θα υπάρχουν χειροκίνητα ή αυτόματο κιβώτιο DCT, ενώ η κίνηση θα μεταφέρεται αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Maserati Grecale θα έχει και ηλεκτρική έκδοση

cars

Aναβίωση του Fiat 127; Το θέλουμε τώρα!

cars

«Θα πάρει χρόνια στη Ferrari για να ορθοποδήσει»

cars

Πρώην μηχανικός Tesla: Οι solid state μπαταρίες δεν είναι το μέλλον!

cars

Vettel: «Δε μετανιώνω τίποτα, χαρούμενος και περήφανος που δούλεψα με την Aston Martin»

cars

Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα του εκθαμβωτικού Zagato IsoRivolta GTZ

cars

Το θανάσιμο κενό ασφαλείας των καθισμάτων ενός αυτοκινήτου (Video)

cars

Μοναδικές προσφορές από την Peugeot το τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου

cars

Το νέο Audi A3 Sedan θα είναι ένα τετράθυρο coupe!

cars