CARSNEWS
NEW MODELS

H Jaguar F-Pace θα ανανεωθεί και θα γίνει πιο μοντέρνα

Μέχρι το τέλος του έτους η Jaguar θα παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή της F-Pace, του κορυφαίου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, SUV της που συμπληρώνει αισίως τέσσερα χρόνια παρουσίας, μιας και λανσαρίστηκε το 2016.

Η λογική λέει πως το facelift της δεν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα εκτεταμένο, αλλά κυκλοφορούν κατασκοπευτικές φωτογραφίες που παρά το έντονο καμουφλάζ επιτρέπουν να συμπεράνει κανείς πως θα υπάρχουν κάτι περισσότερο από επιφανειακές αλλαγές. Τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Έτσι, λοιπόν, η μάσκα της F-Pace αναμένεται να αλλάξει και να γίνει πιο ιδιαίτερη. Ταυτόχρονα θα αλλάξουν και οι προβολείς που θα αποκτήσουν μια πιο επιθετική σχεδίαση προκειμένου η όλη εικόνα να γίνει πιο δυναμική. Και φυσικά να επιτυγχάνεται η διαφοροποίηση σε σχέση με τις αρχικές εκδόσεις.

Το πιο πιθανό είναι αυτή η διαδικασία επανασχεδίασης να ισχύει και για τους προφυλακτήρες, xωρίς οι αλλαγές να είναι δραματικές. Στον πίσω, πάντως, ο διαχύτης θα είναι πιο τονισμένος, ενώ καινούργια και LED αναμένονται τα πίσω φώτα. Όσο για την κορυφαία έκδοση SVR αναμένεται να ξεχωρίζει και από τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισής της.

Για αυτό που δεν υπάρχουν πληροφορίες είναι το εσωτερικό της ανανεωμένης Jaguar F-Type. Το πιο πιθανό είναι η αναβάθμιση των συστημάτων infotainment και υποβοήθησης σε συνδυασμό ενδεχόμενα και με μια πιο μεγάλη οθόνη για το πρώτο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Audi 80 Cabriolet της Diana αναζητά νέο ιδιοκτήτη που θα εκτιμήσει το παρελθόν του

cars

Ford Puma 1.0 EcoBoost MHPEV: Σπορ, υβριδικό και με κινητήρα Ecoboost

cars

Volkswagen ID.3: Οι 10 λόγοι για να σκεφτείς σοβαρά το ηλεκτρικό

cars

Θα αγόραζες ένα… γυμνό Audi A3 σε τιμή ευκαιρίας;

cars

Στην Ελλάδα το υβριδικό Fiat Panda. Από 11.990 ευρώ και χωρίς τέλη κυκλοφορίας

cars

Το Nissan LEAF τολμά να “προκαλέσει” τη Μητέρα Φύση (Video)

cars

Ξεκίνησαν οι δοκιμές της επόμενης Mercedes GLC

cars

GP Αυστρίας: Μία ακόμη pole position για το Lewis Hamilton

cars

Δίπλωμα οδήγησης μέσω Facebook η νέα «μόδα»

cars