CARSNEWS
NEW MODELS

H Lamborghini δεν θα μετέχει ξανά σε μεγάλη έκθεση

Ένα ακόμη πλήγμα δέχονται οι εκθέσεις αυτοκινήτου και όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε μια νέα εποχή. Ειδικά μετά την πανδημία πολλοί κατασκευαστές πλέον θεωρούν πως οι μεγάλες εκθέσεις δεν έχουν τόσο σημαντικό όφελος και σε σχέση με τα ποσά που απαιτούν οι διοργανωτές.

Η Lamborghini φαίνεται πως έχει την ίδια άποψη επί του θέματος και πως μελλοντικά δεν θα συμμετάσχει σε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου πάρα σε ειδικές μικρότερες εκδηλώσεις με προτεραιότητα σε δυνητικούς πελάτες.

Έτσι, για όσους μια φωτογραφία δίπλα σε μια Lambo ήταν κάτι το μοναδικό, αυτό μάλλον «τελείωσε» και όπως φαίνεται η εικονιζόμενη Sian FKP 37 που παρουσιάστηκε πέρυσι στην Φρανκφούρτη (η οποία άλλαξε ως έκθεση και θα διεξάγεται στο Μόναχο).

Η είδηση επιβεβαιώνεται από την υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Lamborghini, Katia Bassi, η οποία είπε στο Autocar Ινδίας πως «… αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε τις εκθέσεις αυτοκινήτου επειδή πιστεύουμε πως όλο και περισσότερο θα πρέπει να έχουμε μια πιο στενή σχέση με τον πελάτη. Και οι εκθέσεις αυτοκινήτων δεν ταυτίζονται πλέον με τη φιλοσοφία μας».

Επίσης πρόσθεσε: «Η Lamborghini είναι πάντα σημαντικός πόλος έλξης στις εκθέσεις αυτοκινήτων, τόσο για τους πελάτες όσο και για τους φίλους της μάρκας μας. Τα motor show στην παραδοσιακή τους μορφή έδωσαν την ευκαιρία στους ανθρώπους να δουν από κοντά νέα αυτοκίνητα και τεχνολογίες. Ωστόσο, νέα μέσα όπως το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει ριζικά αυτόν τον παραδοσιακό ρόλο στην προβολή του αυτοκινήτου».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Lotus ετοιμάζει ένα entry-level μοντέλο

cars

Με αστείρευτη ντίζελ δύναμη η BMW M340d!

cars

Η Renault, επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2022

cars

Η Tesla υποχρεώνεται να κλείσει το εργοστάσιό της στο Freemont

cars

Nissan GT-R κόβει στα δύο Tesla Model X (Video)

cars

Πόσο κοστίζει ένα αυθεντικό κράνος του Schumacher;

cars

H Mercedes παραμένει η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία με γυναικείο όνομα

cars

To Hyundai Coupe επιστρέφει και είναι κεντρομήχανο

cars

Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου Volvo EX90 (video)

cars