CARSNEWS
F1 & RACES

H Liberty θέλει παραμονή του Vettel στην F1

Η συνεργασία του Sebastian Vettel με τη Scuderia Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους κι ο Γερμανός ακόμα δεν έχει βρει επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Φημολογία τον θέλει στο ραντάρ της Mercedes, με το διοικητικό συμβούλιο της Daimler να φέρεται να θέλει να εκμεταλλευτεί την εύλογη εμπορική απήχηση της συνεργασίας ενός Γερμανού οδηγού, με κατασκευαστή από τη Γερμανία.

Ένα άλλο σενάριο τον θέλει στην Aston Martin αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν την παραμονή του 32χρονου στη Formula 1, είναι η Liberty Media που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ.

Όπως και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Fernando Alonso στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τη Renault, η Liberty ψάχνει τρόπους να αυξήσει το ενδιαφέρον του κοινού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του CEO της Formula 1, Chase Carey.

«Οι οδηγοί μας είναι οι ήρωες αυτού του σπορ. Ο κόσμος αγαπά τους ήρωες. Κι αν κάποιος έχει κατακτήσει τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, τότε είναι ένας από τους μεγαλύτερους ήρωές μας», είπε ο Carey στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL.

Ο Vettel κατέκτησε τέσσερις συνεχόμενους τίτλους ως οδηγός της Red Bull Racing, την περίοδο 2010-2013. Το 2015 μετακόμισε στη Ferrari, με την οποία πανηγύρισε 14 νίκες αλλά δίχως να καταφέρει να την επαναφέρει στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμα:

Μέχρι το 2027 στην Ουγγαρία η F1

Ο Ralf Schumacher δεν αποκαλύπτει την κατάσταση του αδερφού του

Mercedes, McLaren και Racing Point θα μοιράζονται test drivers

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Είναι τελικά προς πώληση η F1;

cars

LIVE TV: Δείτε την παρουσίαση της νέας Mercedes-AMG W15 (vid)

cars

F1: Δείτε τα 10 εφετινά μονοθέσια

cars

GP Τουρκίας: Ταχύτερος ο Hamilton αλλά pole man ο Bottas

cars

Οι 6 καλύτεροι αντίπαλοι του Jenson Button (video)

cars

Ο Χάμιλτον κάνει λόγο για πισωγύρισμα

cars

Σε νοσοκομείο στο Παρίσι ο Michael Schumacher!

cars

Πόσο μειώνει ο καύσωνας την αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

cars

Citigroup Upgrades Liberty Media (New Liberty Formula One) Series A (FWONA)

cars