CARSNEWS
NEW MODELS

H McLaren ανακαλεί μοντέλα της για πιθανή διαρροή καυσίμου


Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ MCLAREN SENNA, 570GT, 720S ΚΑΙ GT ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ.

  • 29/4/2020

Η McLaren εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστό ότι ανακαλεί για έλεγχο κάποια τα μοντέλα της που έχει κατασκευάσει από τον Οκτώβριο του  2016 έως και τον Μάρτιο του 2020 για την πιθανότητα να υπάρξει διαρροή καυσίμου από το ντεπόζιτο τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, παρατηρήθηκε ότι το αφρώδες ηχομονωτικό υλικό που τοποθετείται κάτω από τη δεξαμενή καυσίμου των οχημάτων συγκρατεί υγρασία η οποία πιθανόν να τη διαβρώσει και να προκληθεί διαρροή και να ξεσπάσει φωτιά.

Όπως έγινε γνωστό, η ανάκληση αφορά κυρίως στις ΗΠΑ όπου υπάρχουν οι περισσότεροι πελάτες της McLaren. Όλοι οι ιδιοκτήτες των 157 Senna, των 2.008 720S, των 373 570GT και των 225 McLaren GT που υπάρχουν εκεί θα ειδοποιηθούν γραπτώς να επισκεφτούν τον τοπικό αντιπρόσωπό τους ο οποίος θα αφαιρέσει το μονωτικό υλικό για να πραγματοποιήσει έλεγχο στο ντεπόζιτο βενζίνης. Εάν διαπιστώσει οποιαδήποτε φθορά σε αυτό, θα το αντικαταστήσει δωρεάν. Σύμφωνα με τη McLaren, δεν έχει αναφερθεί κάποιο περιστατικό διαρροής καυσίμου ή πρόκλησης πυρκαγιάς από αυτή την αιτία και η ανάκληση γίνεται για λόγους πρόληψης.

Διαβάστε, ακόμα: H McLaren Senna GTR στην πίστα, σε βίντεο 360°.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Amazon αγοράζει τα ρομποταξί της Zoox

cars

Δοκιμάζουμε το Lexus RC F Track Edition των 472 PS (Video)

cars

Τo Polestar 2 έχει την μεγαλύτερη δύναμη έλξης

cars

Η μοναξιά μιας Ferrari, μιας Porsche και μιας Chevrolet

cars

Γιατί τα αυτοκίνητα πόλης σκοτώνουν;

cars

Jaguar E-Type: Από Barn find σε κατάσταση βιτρίνας!

cars

Πρώτη επαφή με το Lexus LBX

cars

Τα τρετράποδα ρομπότ της Ford πιάνουν δουλειά! (Video)

cars

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo έρχεται το 2022

cars