CARSNEWS
NEW MODELS

H Mercedes ετοιμάζει νέες S-Class και EQA μέσα στο 2020

Το 2019 για τη Daimler έκλεισε μεν με μια μικρή μείωση των παγκοσμίων πωλήσεών της αλλά με θετικό πρόσημο σε ότι αφορά τα οικονομικά της δεδομένα. Και προκειμένου να υπάρχει συνέχεια στο τελευταίο αλλά και ανατροπή της κατάστασης για το πρώτο η Mercedes σχεδιάζει να παρουσιάσει αρκετά νέα μοντέλα κατά τη διάρκεια του 2020.

Από αυτά τα πιο σημαντικά είναι η νέα της ναυαρχίδα και το καινούργιο εισαγωγικό μοντέλο της ηλεκτρικής της γκάμας. Η S-Class δηλαδή και η EQA αντίστοιχα.

Η νέα κορυφαία λιμουζίνα θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητας στα τέλη Σεπτεμβρίου στην έκθεση στο Παρίσι και θα αποτελεί ένα βήμα προς τα εμπρός σε πολλούς τομείς, οι οποίοι στην πορεία θα επηρεάσουν και τα άλλα, τα πιο μικρά και πιο προσιτά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας.

Έτσι, η αισθητική της θα δώσει το στίγμα για την κατεύθυνση που θα υιοθετηθεί στην εμφάνιση των κλασικών πισωκίνητων λιμουζινών της Mercedes, ενώ τεχνολογικά αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο στάδιο της ημιαυτόνομης οδήγησης. Δεδομένες θεωρούνται και οι υβριδικές εκδόσεις της.

H EQA με τη σειρά της θα είναι η ηλεκτρική εκδοχή της GLA, στην οποία άλλωστε θα μοιάζει και οπτικά. Θα είναι διαθέσιμη σε δύο ή τρεις εκδόσεις που θα διαφοροποιούνται μεταξύ τους σε ότι αφορά την απόδοση, την αυτονομία αλλά και την τιμή τους. Οι πωλήσεις της αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του έτους.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δύο Chevrolet Silverado «επιβίωσαν» μετά από 22 μήνες στον βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού

cars

Άνοιξε η… γέφυρα και τον κατάπιε! (Video)

cars

Τι θα λέγατε για μία ανοιχτή Lamborghini Urus;

cars

Η Amazon αγοράζει τα ρομποταξί της Zoox

cars

Δοκιμάζουμε το ολοκληρωμένο Skoda Kamiq 1.5 TSI 150 PS DSG (video)

cars

Συλλεκτική εξοπλιστική έκδοση για το Subaru WRX

cars

Audi A2: Πώς “το αυτοκίνητο των 3,0 lt” δεν έγινε ποτέ εμπορική επιτυχία!

cars

Δείτε πώς ένα app στο κινητό με «έσωσε» από μία απρόσμενη κατάσταση!

cars

Δες πώς να ανακατασκευάσεις έναν κινητήρα μέσα σε 10 λεπτά (Video)

cars