CARSNEWS
NEW MODELS

H Syberia RS είναι η πιο off road Porsche 911 που υπάρχει

Την ιστορία με τις 911 με δυνατότητες κίνησης και πέρα από την άσφαλτο την ξεκίνησε η ίδια η Porsche. Καταρχήν με την 953, μια τετρακίνητα και υπερυψωμένη 911 που παρουσίασε το 1984 για να συμμετάσχει το Παρίσι- Ντακάρ το οποίο κέρδισε. Και στη συνέχεια με την 961, την αγωνιστική έκδοση του hyper car της, της 959, η οποία επίσης κέρδισε τον ίδιο αγώνα δύο χρόνια αργότερα.

Έκτοτε διάφοροι βελτιωτές παρουσιάσουν διάφορες μετατροπής και μετασκευής της πλέον κλασικής Porsche, οι οποίες τις εξασφαλίζουν και καλές δυνατότητες κίνησης σε πιο δύσκολα εδάφη. Τις μεγαλύτερες δυνατότητες πάντως φαίνεται να τις έχει η Syberia RS των φωτογραφιών μας. Η οποία ξεκίνησε σαν μια απλή 911 Carrera 3.2 την οποία ο εμπνευστής της Syberia RS Kai Burkhard αγόρασε από την Ιαπωνία.

Στη συνέχεια έκανε κάποια σχέδια της off road 911 που φανταζόταν και ξεκίνησε κόβοντας τους θόλους των τροχών και τα φτερά και τοποθετώντας μεγαλύτερα. Στη συνέχεια μετέτρεψε τον εμπρός προφυλακτήρα τοποθετώντας έναν εργάτη, ενώ προσάρμοσε επιπλέον προβολείς στο καπό και μια υποτυπώδη σχάρα στην οροφή.

Στη συνέχεια σχεδίασε ειδικές αναρτήσεις με αντίστοιχες βάσεις μαζί με την εξειδικευμένη Η&R και επέλεξε ζάντες 16 ιντσών με ειδικά λάστιχα εκτός δρόμου. Σαφώς πιο περιορισμένες είναι οι επεμβάσεις στον κινητήρα και το κιβώτιο που είναι του τύπου 915 με πιο κοντές σχέσεις και μπλοκέ διαφορικό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H BMW κερνάει μαθήματα… donuts (βίντεο)

cars

Ξεκίνησε η εντυπωσιακή αποκατάσταση της κατεστραμμένης Ferrari F40

cars

Όταν ο Lewis συνάντησε την AMG Project One (Video)

cars

Πλησιάζει η αποκάλυψη «του πιο ικανού ηλεκτρικού 4Χ4» που θυμίζει Defender (photos)

cars

Δείτε πως ένα VW Polo GTI φθάνει στα 324 άλογα (Video)

cars

Toyota: Αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές η ηλεκτρική ενέργεια των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων για το 2019!

cars

First Drive:Alfa Romeo Tonale Q4 280PS – Οδηγούμε στην Ιταλία το σπορ SUV που μπαίνει στην πρίζα

cars

Συγκρίνουμε την Mercedes-Bezn GLC Coupe με το Range Rover Evoque

cars

Δοκιμάζουμε το νέο Renault Megane R.S. των 280 ίππων

cars