CARSNEWS
NEW MODELS

H Tesla αναζητά νέο “σπίτι” για το Cybertruck

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, ανακοίνωσε ότι αναζητά μια περιοχή στις ΗΠΑ στην οποία προτίθεται να δημιουργήσει ένα καινούργιο εργοστάσιο για την κατασκευή του Cybertruck. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η πόλη Nashville στην πολιτεία του Tennessee. Εκτός από αυτό, στις νέες εγκαταστάσεις σκοπεύουν να κατασκευάζουν και το νέο Model Y με σκοπό να ικανοποιήσουν τη ζήτηση για τα δύο μοντέλα για τα οποία οι άνθρωποι της Tesla έχουν πολλές εμπορικές προσδοκίες. 

Η αμερικανική εταιρεία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας του εργοστασίου της στη Γερμανία αλλά προβλέπει ότι ακόμα και με αυτό δεν θα είναι σε θέση να προλαβαίνει τις παραγγελίες που αναμένουν ότι θα υπάρξουν. Ο κ. Musk, στις αναρτήσεις του, ονομάζει «Gigafactory Cybertruck» το νέο εργοστάσιο που θέλει να δημιουργήσει στις ΗΠΑ. Στις αρχές Φεβρουαρίου, πάλι μέσω Twitter, ο ίδιος είχε ζητήσει από τους Αμερικανούς να ψηφίσουν μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης εάν θέλουν να δημιουργηθεί ένα νέο εργοστάσιο στο Τέξας ή όχι. 

Όπως έγινε γνωστό, τα στελέχη της Tesla έχουν ξεκινήσει επαφές με αξιωματούχους της πολιτείας του Tennessee για να διερευνήσουν τις προθέσεις τους στο ενδεχόμενο δημιουργίας εκεί του νέου εργοστασίου. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Tesla πάει ακόμη πιο βαθιά με την κινεζική CATL

cars

Σχέδιο «Back on Track» για τη Ferrari

cars

Yamaha R125 2023

cars

Το αντίο της VW στον Σκαραβαίο με μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους (video)

cars

Ξαφνιάζει η ρετρό εκδοχή του VW Golf GTI

cars

Από την κόλαση στον παράδεισο με τη σύγχρονη Alfa Romeo GTV GTA

cars

H μεταφορά και η συντήρηση των οχημάτων της πρώην βασιλικής οικογένειας (Video)

cars

Ταξινομήσεις – Συνεχίζεται η άνοδος και τον Νοέμβριο

cars

Έτσι κερδίζει η McLaren τη μάχη με τον κορωνοϊό (video)

cars