CARSNEWS
NEW MODELS

H TVR προσπαθεί να συγκεντρώσει πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πριν από τρία περίπου χρόνια, το 2017, έκανε την εμφάνισή της η αναγεννημένη TVR μαζί με το καινούργιο της μοντέλο, το Griffith. Η παραγωγή του οποίου θα ξεκινούσε, όπως αρχικά είχε αναγγελθεί, μέσα στο 2019. Φυσικά αυτό δεν έγινε και ο λόγος ήταν καθυστερήσεις για διάφορες αιτίες και κυρίως θέματα οικονομικής φύσης.

Ο βασικός λόγος για τις καθυστερήσεις πάντως οφειλόταν στο ότι τον Ιανουάριο του 2018 η κυβέρνηση της Ουαλίας απέκτησε ένα ποσοστό 3% της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η έστω και μικρή αυτή της συμμετοχή τη χαρακτηρίζει ως επιχείρηση με κεφάλαια σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ.

Γεγονός που σημαίνει πως για την ανακαίνιση του εργοστασίου της στο Ebbw Vale, South Wales έπρεπε να αναζητήσει προσφορές από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η διάρκεια αυτής της διαδικασίας ήταν εξαιρετικά μεγάλη και επίπονη και μόλις τον περασμένο Μάρτιο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοινώθηκε από την ίδια το πρόγραμμα ανακαίνισης του εργοστασίου.

Προκειμένου αυτό να γίνει εφικτό αλλά και να ξεκινήσει η παραγωγή του νέου TVR χρειάζονται συνολικά 31 εκατομμύρια δολάρια. Τα οποία αναμένεται να εισπραχθούν από την έκδοση ομολόγων στο χρηματιστήριο του Δουβλίνο από Audacia Capital.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Dinalpin A110: Το alrer ego της Alpine A110

cars

Θα ακυρωθεί η προσεχή έκθεση της Γενεύης λόγω Κορωνοϊού;

cars

Δείτε -και ακούστε!-τη νέα BMW M3 να τα “σπάει” στο Nurburging (Video)

cars

Βιετναμέζικη «απόβαση» στις ΗΠΑ

cars

Delage D12: Ένα δωδεκακύλινδρο hypercar για τριάντα τυχερούς

cars

H Pirelli ανακοίνωσε τις διαθέσιμες γόμες για τη Monza

cars

Αudi e-Tron S: Ηλεκτρικά παντιλίκια (και όμως γίνεται…)

cars

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο αναφλέγεται και σκορπά την καταστροφή (Video)

cars

Ολοκλήρωση για το Hyundai Veloster N με ένα πολύ έξυπνο κιβώτιο

cars