CARSNEWS
F1 & RACES

Hamilton – Schumacher: Ισοπαλία (vids)

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και τελικά συνέβη: ο Lewis Hamilton ισοφάρισε το ρεκόρ των 91 νικών που κατείχε από το 2006 ο Michael Schumacher!

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά στα social media, με τον οπαδισμό να μην είναι καλός σύμβουλος. Αφού όμως προσπεράσουμε την ανούσια συζήτηση σχετικά με το ποιος εκ των δύο μπορεί να θεωρηθεί καλύτερος, αφού η κοινή τους παρουσία ήταν σε μη αντιπροσωπευτικό στάδιο της καριέρας του Γερμανού, εστιάζουμε στην ουσία.

Μοιράζονται αυτόν τον μαγικό αριθμό και σύντομα ο Βρετανός θα τον ξεπεράσει. Ακόμα κι αν τα παρατήσει στο τέλος της σεζόν, έχει μπροστά του οκτώ Grand Prix για να κυνηγήσει τη νίκη #92. Αν και όλα συνηγορούν πως η καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου του δεν έχει να κάνει με την πρόθεσή του να συνεχίσει αλλά με τους όρους της νέας συμφωνίας με τη Mercedes.

Αυτό που πεισματικά αρνείται να κάνει η πλειοψηφία των υποστηρικτών του «Weltmeister», το έκανε η οικογένειά του. Μετά τη νίκη του 35χρονου στο Grand Prix του Άιφελ, ο Mick Schumacher που με τη σειρά του είναι προ των πυλών της F1, συνεχάρη τον Lewis παραδίδοντάς του εκ μέρους της οικογένειας, ένα κράνος του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

A moment to treasure…@LewisHamilton‘s record-equalling 91st win was rewarded with Michael Schumacher’s helmet 🏆

Presented by @SchumacherMick ❤️#EifelGP 🇩🇪 #F1 pic.twitter.com/7LviGh5i2F

— Formula 1 (@F1) October 12, 2020

«O Michael είναι και πάντα θα είναι, ένας πραγματικός θρύλος», είπε μεταξύ άλλων ο Hamilton που φωτογραφήθηκε μπροστά σε πινακίδα που πέραν του μαγικού αριθμού, περιελάμβανε και ένα «Ευχαριστώ Michael».

Και δεν αμέλησε να αποδώσει το δικό του φόρο τιμής μέσω social media λέγοντας: «Θυμάμαι παιδί, να παρακολουθώ τον Michael να κερδίζει όλους αυτούς τους αγώνες κι ονειρευόμουν να κάνω το ίδιο. Αποδεικνύεται πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Mick, ήταν μία απίστευτη στιγμή. Την οποία θα θυμάμαι για πάντα».

I remember watching Michael as a kid, winning all those races and I was just dreaming of being there myself. It shows dreams really can come true. A big, big thank you to @SchumacherMick, this was truly a surreal moment. One that i’ll remember forever. 🙏🏾 #91 pic.twitter.com/LUzfSz79HB

— Lewis Hamilton (@LewisHamilton) October 11, 2020

Από την πλευρά της, η οικογένεια Schumacher συγκίνησε τονίζοντας σε μήνυμά της πως όσο κι αν θα ήθελε ο Michael να διατηρήσει όλες τις πρωτιές, σύμφωνα και με τα δικά του λεγόμενα, τα ρεκόρ είναι για να σπάνε!

The Schumacher Family on @LewisHamilton winning his 91st GP, equalling Michael’s record: Big congrats, an impressive achievement of a great driver. We cannot deny we would have loved for Michael to hold those records, but as he always used to say: records are there to be broken. pic.twitter.com/xDRhVp5HVf

— Michael Schumacher (@schumacher) October 11, 2020

Φυσικά, η Formula 1 δεν αμέλησε να μας προσφέρει μία σειρά από παραλληλισμούς ανάμεσα στους δύο! Απολαύστε τους, δίχως να εγκλωβιστείτε στο αδιέξοδο μίας λανθασμένης σύγκρισης. Ο καθένας τους έγραψε την πορεία του, με τις δύο πορείες να τέμνονται εδώ. Στις 91 νίκες!

From 1⃣ to 9⃣1⃣

Every legend has a beginning…#EifelGP 🇩🇪 #F1 pic.twitter.com/o2kPfib1Dt

— Formula 1 (@F1) October 11, 2020

182 wins between two of the undisputed greatest F1 drivers of all time 🤝@LewisHamilton and Michael @schumacher: 9️⃣1️⃣ wins apiece #EifelGP 🇩🇪 #F1 pic.twitter.com/vfcD3fsugP

— Formula 1 (@F1) October 11, 2020

Διαβάστε επίσης:

Το οριστικό «αντίο» του Michael Schumacher στην F1 (video)

Schumacher, Ilott και Schwartzman έκαναν δοκιμές στο Φιοράνο

F2: Πάλι στο βάθρο ο Schumacher – διεκόπη ο αγώνας (video)

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Hamilton είναι ο πλουσιότερος Βρετανός αθλητής!

cars

Hakkinen: «Η Ferrari έχει πια το καλύτερο μονοθέσιο»

cars

Ο Μπραντ Πιτ πιλότος στην F1: Βρέθηκε στο Σίλβερστοουν για τη νέα του ταινία “Apex” – Ποιος είναι Σόνι Χέιζ που υποδύεται (φωτό)

cars

F1 GP Βελγίου: Υπόθεση Ferrari το FP1

cars

F1 Vlog για το Grand Prix του Άιφελ

cars

H FIA απέρριψε νέα ομάδα στην F1 που θα είχε γυναίκα οδηγό

cars

Formula 1: Αθώος από… σπόντα ο Verstappen -Νέα γκάφα της FIA

cars

Το F1 Vlog του GP Ισπανίας

cars

F1 GP Μεξικού: Ο Verstappen των ρεκόρ!

cars