CARSNEWS
AUTONEWS

Honda CB125F. Ανανεώθηκε και έρχεται τον Ιανουάριο

Διαχρονικά δημοφιλές, το ‘entry-level’ μοντέλο CB125F της Honda είναι μία εντελώς νέα μοτοσυκλέτα για το 2021 και κατά 11 κιλά ελαφρύτερη. Ο χαμηλών τριβών κινητήρας eSP (‘enhanced Smart Power’) βελτιώνει σημαντικά την κατανάλωση διατηρώντας τις υψηλές επιδόσεις και τώρα περιλαμβάνει τεχνολογία ACG (γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος που λειτουργεί και ως μίζα). Το ανανεωμένο σώμα της μοτοσυκλέτας δανείζεται στιλιστικά στοιχεία από μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας CB, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει προβολέα LED, κεντρικό σταντ και ψηφιακό πίνακα οργάνων με ένδειξη ECO. Μία ‘entry-level’ μοτοσυκλέτα 125cc πρέπει να είναι πολυπρόσωπη. Για μερικούς αντιπροσωπεύει τον πιο οικονομικό τρόπο μετάβασης από το σημείο Α στο σημείο Β, με προσιτή τιμή αγοράς και λογικό λειτουργικό κόστος. Γι’ αυτούς τους αναβάτες, πρέπει να είναι ανθεκτική, ευκολοδήγητη και οικονομική: ένα απλό και αξιόπιστο μέσο μεταφοράς στη θεμελιώδη μορφή του.

Ωστόσο, για πολλούς νέους αναβάτες, το ‘125’ αποτελεί την είσοδό τους στο μηχανοκίνητο κόσμο των δύο τροχών, με την πρώτη τους πραγματική’ μοτοσυκλέτα. Γι’ αυτό πρέπει να προσφέρει όλα τα παραπάνω, και ταυτόχρονα τη χαρά, την αίσθηση ελευθερίας και την ενστικτώδη απόλαυση που υπόσχεται η χρήση μιας μοτοσυκλέτας στις δραστηριότητες της καθημερινότητας. Επιπλέον, πρέπει να είναι εύκολα διαχειρίσιμη στα χέρια ενός αρχάριου αναβάτη καθώς τη μαθαίνει, με μία ποιότητα κατασκευής και στυλ που κάνουν τον ιδιοκτήτη της να νιώθει υπερηφάνεια. Για οποιονδήποτε κατασκευαστή, ο ερχομός νέων πελατών και η γνωριμία με τη μάρκα τους είναι ιδιαίτερης σημασία. Μία καλή πρώτη εμπειρία μπορεί να μετουσιωθεί σε σχέση ζωής, και η CB125F λειτουργεί με αυτό τον τρόπο για τη Honda  εδώ και χρόνια – μία ανθεκτική, φιλική προς το χρήστη μηχανή που τον μυεί στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Η CB125F ήταν ένα νέο όνομα μοντέλου για τη Honda το 2015. Διατήρησε το πλεονέκτημα της αντοχής και της απλότητας της προηγούμενης CBF125 αλλά εξελίχθηκε σε επίπεδο ποιότητας, ευκολίας χρήσης και στυλ.

Για το 2021, η CB125F ανανεώνεται και πάλι με ένα ολοκληρωμένο facelift που την καθιστά ακόμα πιο επιθυμητή και οικονομική. Η νέα CB125F είναι μία θαυμάσια μοτοσυκλέτα για να σε πάει απλά στον προορισμό σου – ή για να ξεκινήσεις μαζί της το ταξίδι μιας ολόκληρης ζωής. Η νέα Honda CB125F αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Ιανουάριο 2021 και η λιανική τιμή της θα διαμορφωθεί στα 2.690€.

 

The post Honda CB125F. Ανανεώθηκε και έρχεται τον Ιανουάριο first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό ανηλίκων στα Χανιά

cars

Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε για το πάρτι της ένωσης στο Survivor

Bury

Επιδοτήθηκε με 22.000 ευρώ το πρώτο «πράσινο» ταξί

cars

Hyundai Tucson 1.6 Turbo 48V Hybrid 180 PS. Aπτή απόδειξη υψηλών δυνατοτήτων

cars

Grenadier. Από την Πρωσία με αγάπη

cars

Έρευνα για σεξουαλικές βιαιότητες στις ένοπλες δυνάμεις της Γαλλίας

Bury

Οδηγούν και χρησιμοποιούν το κινητό ή είναι υπό την επήρεια αλκοόλ: Η «σκληρή» πραγματικότητα στους δρόμους της Ελλάδας

cars

Με 500 ίππους η Ford Mustang Dark Horse!

cars

Fiat Panda. 40 χρόνια ουσίας στο σχεδιασμό του

cars