CARSNEWS
NEW MODELS

Honda Dog: Εκτός από τα “βροοουυμ” υπάρχουν και τα “γαβ”

Πολλές φορές γνωρίζουμε μόνο ένα τμήμα των δραστηριοτήτων μιας εταιρίας, ενώ την ίδια στιγμή, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που δείχνουν ένα πιο πληθωρικό και σίγουρα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Για την Honda τα πάντα στο μυαλό μας περιστρέφονται γύρω από επιδόσεις και γκάζια. Όμως μέσα στην ίδια εταιρία υπάρχει και ένα τμήμα που σχεδιάζει official αξεσουάρ για σκύλους.

H Honda Dog είναι μια σειρά από αξεσουαρ για την πιο ευχάριστη και ακίνδυνη μεταφορά των σκύλων μέσα στο αυτοκίνητο. Στην φωτογραφία βλέπουμε την πρότασή της για την μετακίνηση ενός μικρόσωμου σκύλου μέσα σε ένα ειδικό καλαθάκι, το οποίο εξασφαλίζει άνεση στο τετράποδο, αλλά χάρη και στην δυνατότητά του να κλείνει, επιτρέπει στο αφεντικό του να το περιορίσει στο δικό του χώρο, χωρίς να ενοχλεί τους άλλους επιβάτες.

Το Pet Seat Plus που βλέπουμε είναι ένα κομμάτι από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που ετοιμάζει η Honda Dog για τα σκυλιά μέσα στο αυτοκίνητο, όπως ειδικές κουβέρτες ή καλύμματα κλπ, Τα προϊόντα αυτά πωλούνται προς το παρόν μόνο στην Ιαπωνία και είναι ένα μέρος των παροχών που προσφέρει η Honda στα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα car sharing που έχει ξεκινήσει σε αρκετές πόλεις της Ιαπωνίας.

Όσοι πάντως θέλουν να μάθουν περισσότερα μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα των ειδικών αυτών αξεσουάρ και να ενημερωθούν, ή να αναζητήσουν στο eBay κάποια δίοδο πώλησής τους. Για τις υπόλοιπες δραστηριότητες της Honda πάντως, ένα Type R είναι πάντα το καλύτερο ελιξίριο για την καλοπέραση αν όχι των τετράποδων, τουλάχιστον των δίποδων αφεντικών τους.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Volkswagen: θετικά τα μηνύματα από την Κίνα

cars

Μήπως η Ελλάδα έχει (ακόμα) μία «δεύτερη ευκαιρία»;

cars

H Mercedes G63 ισοπεδώνει τον ανταγωνισμό στη ρωσική στέπα (Video)

cars

H Total θα πλημμυρίσει την Ολλανδία με ηλεκτρικούς φορτιστές

cars

Volkswagen e-Performance Golf R: To Golf έτοιμο να μπει στην πρίζα!

cars

Ανατροπή – Χωρίς Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ η Αθήνα την Τετάρτη 9/11

cars

Έξω πάμε καλά…

cars

Ένα -νέο- FIAT Panda φέρνει την Άνοιξη

cars

Η Mercedes ίσως έχει πρώτη πρόσβαση σε ένα νέο τύπο μπαταρίας της ΙΒΜ

cars