CARSNEWS
AUTONEWS

Honda N-One Mugen. Χαριτωμένο αλλά… δαγκώνει!

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το Honda N-One είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα αυτοκίνητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και δεν θα είχε άδικο. Το μοντέλο αποτελεί την πρόταση της ιαπωνικής φίρμας για την αποκλειστικά… ιαπωνική κατηγορία των kei cars και ενώ δεν είναι διαθέσιμο πουθενά αλλού στον κόσμο, πιθανώς να θέλαμε να μην ίσχυε αυτό καθώς η Mugen αποφάσισε να δώσει λίγη αγριάδα στο… γλυκούλι N-One λανσάροντας την δική της εκδοχή. Στο κάτω-κάτω, γιατί να μην φορέσει κάτι πιο… πρόστυχο το λιλιπούτειο μοντέλο της Honda με τα 64 άλογα από έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 660 κ.εκ.;

Το πακέτο που προσφέρει η Mugen αποτελείται από ένα splitter στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, μασπιέ στο πλάι, μία διακριτική αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και νέα απόληξη για την εξάτμιση. Αυτές είναι όμως μονάχα οι αισθητικές αλλαγές, αφού ο βελτιωτικός οίκος εξόπλισε το kei car της Honda με σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος (!!) 15 ιντσών, πιο “ελεύθερο” φίλτρο για την εισαγωγή αέρα και ένα σετ σπορ αμορτισέρ τα οποία μπορεί να μην μεταμορφώνουν το N-One σε κάτι που δεν μπορεί να γίνει, αλλά του χαρίζουν μία διαφορετική νότα.

Στο εσωτερικό από την άλλη, τα πράγματα είναι πιο ήρεμα με την Mugen να βάζει κάποιες πινελιές με τη μορφή των διαφορετικών λεβιέδων για το κιβώτιο ταχυτήτων που προσφέρει, τα σπορ πεντάλ και την σειρά εναλλακτικών πατακιων. Μικρά πράγματα για ένα μικρό αυτοκίνητο με μεγάλη προσωπικότητα. Μας αρέσει, άσχετα με το ότι δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε.

The post Honda N-One Mugen. Χαριτωμένο αλλά… δαγκώνει! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Φορτσάρουν οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. – Βεβαιώθηκαν 4.015 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε μια ημέρα

cars

Ford Mustang Mach-E. Ένα ηλεκτρικό με ψυχή!

cars

Opel – Με Black Friday προσφορές

cars

Το νέο Subaru Levorg κάνει το επίσημο ντεμπούτο του!

cars

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

cars

Autοdelta.  Πάθος για οδήγηση

cars

Για ξεκούραστες ορθοπεταλιές

cars

Η Genesis λανσάρεται στην Ευρώπη το καλοκαίρι.

cars

Το Mini Cooper SE γυρνά στο Nurburgring “αφρενάριστο”.

cars