CARSNEWS
NEW MODELS

Honda S660: ανανεωμένο και αναβαθμισμένα από τα πολλά νέα αξεσουάρ

Το S660 είναι το μικρό roadster της Honda, ανήκει βεβαίως στην κατηγορία των δημοφιλών στην Ιαπωνία Κ-Cars με τις λιλιπούτειες διαστάσεις και φυσικά το 660 της επωνυμίας του είναι μια άμεση αναφορά στον κυβισμό του.

Το S660 λοιπόν συνεχίζει ανανεωμένο και μαζί με την τελευταία εκδοχή του παρουσιάστηκε στην έκθεση του Τόκιο (Tokyo Auto Salon) και πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο της Honda Access μια πλήρης γκάμα αξεσουάρ. Προκειμένου να το κάνουν πιο ξεχωριστό, πιο ιδιαίτερο και φυσικά και πιο σπορ.

Το τελευταίο εκφράζεται κυρίως από μια ενεργή πίσω αεροτομή -ναι, μιλάμε για αυτοκίνητο 660 cc- η οποία μπορεί να συνδυαστεί με πιο επιθετικούς προφυλακτήρες με λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο, με πλευρικά λογότυπο S660 και με τρεις διαφορετικές ζάντες αλουμινίου.

Ο σπορ τόνος δίνει και παίρνει και στο εσωτερικό, με τη χρήση μπόλικου ανθρακονήματος στην κεντρική κονσόλα, στους αεραγωγούς και το περίγραμμα του πίνακα οργάνων. Μπόλικο είναι και το Alcantara, καθώς βρίσκεται στο τιμόνι, στις επενδύσεις των καθισμάτων, καθώς και στον επιλογέα ταχυτήτων και το χειρόφρενο.

Και επειδή ο χώρος στο εσωτερικό του S660 δεν είναι περιορισμένος αλλά πολύ περιορισμένος υπάρχου και κάποια πρακτικά αξεσουάρ, όπως μια θήκη οργάνωσης. Την οποία μπορεί κανείς να ακουμπά στο κάθισμα του συνοδηγού όταν αυτό δεν χρησιμοποιείται. Σε κάθε άλλη περίπτωση διπλώνει και μπαίνει στην πλάτη του καθίσματος. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στην Ελλάδα το νέο VW Golf. Τιμές και εξοπλισμοί

cars

GP Σάο Πάολο – FP1: Perez μπροστά, σε απόσταση αναπνοής ο Leclerc

cars

Η ιταλική κυβέρνηση θα στηρίξει την αυτοκινητοβιομηχανία

cars

Με κινητήρες Nissan το επόμενο Mitsubishi Outlander;

cars

Με πέντε άτομα στελεχώνεται το Αυτόνομο Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

cars

Η Mercedes-AMG ασπάζεται το ηλεκτρικό turbo

cars

Θα αγοράζατε το νέο VW Polo Sedan με τα 550 λίτρα αποθηκευτικού χώρου;

cars

Skoda: Επίσημα και η έκδοση Scoutline για το Kamiq

cars

Επίσημο teaser για το SsangYong Korando EV

cars