CARSNEWS
AUTONEWS

Honda SUV E:Prototype. Ένα (ακόμα) ηλεκτρικό για την Κίνα.

Η έκθεση της Σαγκάη συνεχίζεται και οι κατασκευαστές  συνεχίζουν να… πυροβολούν κατά ριπάς με τα νέα μοντέλα που προορίζονται για την μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως. Κάποια αφορούν αποκλειστικά εκείνη την αγορά ενώ άλλα δείχνουν έναν πιο παγκόσμιο χαρακτήρα παρά το γεγονός ότι θα λανσαριστούν πρώτα εκεί. Το Honda SUV E:Prototype δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία ανήκει, οπότε ας μείνουμε στο γεγονός ότι θα είναι ένα από τα 10 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που πρόκειται να παρουσιάσει η ιαπωνική φίρμα για την αγορά της Κίνας τα επόμενα 5 χρόνια.

Η Honda σωστά δεν εστιάζει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού concept καθώς αυτά πιθανότατα θα αλλάξουν μέχρι να περάσει στην παραγωγή. Σχεδιαστικά λοιπόν, το SUV E:Prototype θυμίζει υπό κάποιες γωνίες το νέο HR-V με την ειδοποιό διαφορά να είναι τα φώτα. Στο πρωτότυπο της, η Honda χρησιμοποιεί εκτενώς τον φωτισμό ως σχεδιαστικό στοιχείο όπως φαίνεται τόσο στην μάσκα, ψηλά στα φωτιστικά σώματα αλλά και χαμηλά στον προφυλακτήρα, όσο και στα πλαϊνά με μία μπάρα LED να διατρέχει το μήκος του αμαξώματος. Πίσω δε, το φως υπάρχει σε τρία επίπεδα με ολόκληρη την αιχμή της αεροτομής στο τελείωμα της οροφής να αποτελείται από LED. Ακόμα και τα σήματα της ιαπωνικής μάρκας φωτίζονται. Όσον αφορά στο εσωτερικό από την άλλη, η Honda δεν μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες του αλλά δηλώνει ότι στο SUV E:Prototype ενσωματώνεται η 3η γενιά του Honda Connect λογισμικού, το οποίο υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις.

Αυτό είναι λοιπόν το Honda SUV E:Prototype που προορίζεται για την αγορά της Κίνας αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι θα ήταν μία εξαιρετική προσθήκη (και σε μία δημοφιλή κατηγορία μάλιστα) και για την ευρωπαϊκή αγορά…

The post Honda SUV E:Prototype. Ένα (ακόμα) ηλεκτρικό για την Κίνα. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

BMW X5  xDrive 45e. Τεχνολογία και άνεση

cars

Jaguar F-Pace facelift. Ανανέωση ουσίας.

cars

KIA XCeed 1.0 T-GDI. Αναβαθμίζει συνολικά την ΚΙΑ

cars

Η Μόσχα υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να επιτεθούν στο ρωσικό ηλεκτρονικό σύστημα των προεδρικών εκλογών

cars

Η Rolls-Royce και η “Αρχιτεκτονική της Πολυτέλειας”…

cars

Συντετριμμένη η Νάντια Χαλαμανδάρη στo μνημόσυνο του πρίγκιπα συζύγου της, Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο

cars

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet. Το πρώτο teaser του υπερπολυτελούς διθέσιου!

cars

Nissan Navara. Eντάχθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

cars

Καταφύγιο στους γείτονες βρήκε η γυναίκα από την Πάτρα που πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της

cars