CARSNEWS
NEW MODELS

Hypercar 5.000 ίππων γεννιέται στο Dubai

Με δεκαέξι κυλίνδρους χωρητικότητας 12,5 λίτρων, τέσσερις υπερσυμπιεστές καυσαερίων και ισχύ 5.007 ίππων το Devek Sixteen, δημιούργημα μιας νεοφυούς εταιρείας με έδρα το Dubai δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Mark Hostler αποφάσισε να δώσει στο πανίσχυρο hypercar σάρκα και οστά, τα πράγματα απλοποιήθηκαν, ντύνοντας τις απόκοσμες προδιαγραφές του αυτοκινήτου το ανάλογο παρουσιαστικό.

Η πρώτη σχεδιαστική προσέγγιση του Devel Sixteen, το οποίο αν και εφόσον περάσει στη γραμμή παραγωγής θα διεκδικήσει τον τίτλο του ισχυρότερου τετράτροχου στον πλανήτη, παραπέμπει στα οχήματα που πρωταγωνίστησαν στις περιπέτειες του Batman, ωστόσο δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς τίποτα λιγότερο από το ψηφιακό δημιούργημα του Mark Hostler.

Το τελευταίο βρίθει λεπτομερειών που αν μη τι άλλο δείχνουν την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια. Το δικό μας “μάτι” στάθηκε στις οκτώ απολήξεις των εξατμίσεων, οποίες δεν βρίσκονται στην παραδοσιακή τους θέση αλλά σχεδόν στην πλάτη του οδηγού, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα.

Φυσικά μιλάμε για την πρώτη απόπειρα ψηφιακής αποτύπωσης ενός hypercar 5.007 ίππων, που εξαιτίας των προδιαγραφών οφείλει να ακολουθήσει ριζοσπαστικές λύσεις και ως προς τον σχεδιασμό του.

Διαβάστε επίσης:

Chaos: Νέα αποκάλυψη για το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Jeep ετοιμάζει το δικό της Suzuki Jimny

cars

Οσμή σκανδάλου στη Formula 1!

cars

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Χρήσιμες συμβουλές για τη στάθμευση και τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας

cars

Το λεωφορείο του Into the wild μετακομίζει! (βίντεο)

cars

Θα ξεπερνά τα Tesla το νέο Lucid Air;

cars

Κίνηση «ματ» με διεθνείς προεκτάσεις από τον Λευτέρη Αυγενάκη

cars

Η αεροδυναμική της Mercedes-Benz EQC (βίντεο)

cars

Πάνω από 60% η πτώση στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Μάρτιο (Πίνακες)

cars

Το Toyota GR Yaris αποκτά «μικρό» αδερφό

cars