CARSNEWS
AUTONEWS

Hyundai. Πρόκληση στο χιόνι

Η Hyundai πραγματοποίησε ένα ακραίο εγχείρημα με την ονομασία “Hyundai Snow Challenge 2021” και έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο. Στο βίντεο το ολοκαίνουριο Tucson και το i20 Coupe WRC τραβούν έναν επαγγελματία σκιέρ κατά μήκος της χιονισμένης πίστα αγώνων Bilster Berg, το γνωστό χειμερινό άθλημα ως skijoring.

Η Hyundai ήθελε να επωφεληθεί από τον ασυνήθιστα κρύο καιρό και το χιόνι που κάλυπτε τη Γερμανία τις τελευταίες εβδομάδες και αποφάσισε να οργανώσει αυτό το ακραίο εγχείρημα. Το βίντεο ξεκινά με μια εικόνα της χιονισμένης πίστας αγώνων Bilster Berg σε μια ηλιόλουστη χειμερινή ημέρα. Ο κ. Rolf Neuhaus, Business Development, Marketing & Communications της πίστας αγώνων Bilster Berg, σχολιάζει ότι στο Bilster Berg δεν είχε χιονίσει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Στη συνέχεια παρουσιάζεται ο οδηγός της Hyundai Motorsport Customer Racing Luca Engstler και παράλληλα ο επαγγελματίας σκιέρ Christoph Friedel περνάει τα σκι του και ένα σχοινί ρυμούλκησης συνδέεται στο πίσω μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ράλι WRC i20 Coupe WRC. Δίνεται η εκκίνηση και το αυτοκίνητο απογειώνεται με τον σκιέρ να έλκεται σε υψηλές ταχύτητες στις στροφές και τις καμπύλες της χειμερινής πίστας Bilster Berg. Τόσο ο οδηγός όσο και ο σκιέρ περνούν επιδέξια τις στροφές της χιονισμένης πίστας, δείχνοντας την εμπειρία τους στα αθλήματά τους.

Τη σκυτάλη παίρνει το ολοκαίνουριο Tucson, όπου είναι η σειρά του να ρυμουλκήσει τον γνωστό σκιέρ. Το Tucson επιδεικνύει τις τετρακίνητες δυνατότητές του, την ευρεία στάση και την απαλή του ανάρτηση, προσφέροντας μια άνετη οδήγηση τόσο για τον οδηγό όσο και τον σκιέρ. Το βίντεο εναλλάσσεται μεταξύ λήψεων της πίστας, πανοραμικών λήψεων και βίντεο GoPro από την οπτική γωνία του σκιέρ για να μεταφέρει τη συνολικά διασκεδαστική, απολαυστική και ελεύθερη αίσθηση. Συνολικά, το εγχείρημα αυτό επέτρεψε στην Hyundai Motor να αναδείξει το πόσο διασκεδαστικά και αποτελεσματικά είναι τα οχήματά της ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

The post Hyundai. Πρόκληση στο χιόνι first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design με ρετρό διάθεση.

cars

Καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Στον καιρό της πανδημίας

cars

Έφυγε από τη ζωή ο Max Mosley.

cars

Τα τρία άμεσα μέτρα για μείωση μέχρι και 80% των τροχαίων

cars

Στις 23 Φεβρουαρίου το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5.

cars

Νέα BMW Σειρά 5 Sedan, τώρα και σε έκδοση plug-in hybrid

cars

Οι συνήθειες των οδηγών που αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος

cars

Volkswagen: Αλλάζει το “βαρύ” σήμα με νέο, πιο “ψηφιακό και μοντέρνο”!

cars

Volkswagen. Δίνει βαρύτητα στο after sales

cars