CARSNEWS
AUTONEWS

Hyundai Bayon. Ένα νέο, μικρό SUV έρχεται από την Hyundai!

Σε λίγο καιρό, το Kona δεν θα είναι το μικρότερο SUV στην γκάμα της Hyundai. Η κορεατική φίρμα ανακοίνωσε σήμερα ότι την θέση του ως ο “Βενιαμίν” της οικογένειας θα πάρει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο με ονομασία Bayon. Το όνομα μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο αλλά είναι αναφορά στην γαλλική πόλη της Bayonne που αποτελεί  ένα “hotspot” αθλητικών δραστηριοτήτων, γεγονός που σύμφωνα με την Hyundai τονίζει τον “lifestyle χαρακτήρα” του νέου μοντέλου!

Όπως καταλαβαίνεις, το Bayon θα τοποθετηθεί κάτω από το προσφάτως ανανεωμένο Kona και περιμένουμε πως θα μοιράζεται το μεγαλύτερο ποσοστό το μηχανικών μερών του με αυτό. Δεν θα ακολουθήσει δηλαδή τον δρόμο των Toyota Yaris Cross και Ford Puma που βασίζονται στα Yaris και Fiesta αντίστοιχα δηλαδή και αυτό σημαίνει πως η γκάμα κινητήρων θα αντικατοπτρίζει το Kona που προσφέρεται με έναν “βασικό, 1200άρη ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα, έναν turbo και mild-hybrid 1000άρη και την κορυφαία έκδοση αυτού, με 120 ίππους. Όσον αφορά στην εμφάνιση, παρότι δεν έχουμε κανένα ουσιαστικό στοιχείο για να βασίσουμε την υπόθεση μας, εικάζουμε ότι το Bayon θα υιοθετήσει ένα… σκληροτράχηλο look που θα δημιουργεί διαφορετικές προσδοκίες από ένα πιο κλασικό, “αστικό” crossover ενώ στην καμπίνα, η τεχνολογία θα έχει τον πρώτο λόγο προσφέροντας διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας και όλα εκείνα τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης που έχουμε συνηθίσει στην κατηγορία.

Δυστυχώς, ακόμα δεν έχουμε γνώση για το χρονοδιάγραμμα της Hyundai αναφορικά με το Bayon αλλά οι φήμες λένε ότι το λανσάρισμα του στην αγορά θα γίνει περί τα μέσα του 2021. Οπότε οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες θα ακολουθήσουν τις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες.

The post Hyundai Bayon. Ένα νέο, μικρό SUV έρχεται από την Hyundai! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Ford F-150 Raptor. Αρχηγού παρόντος…

cars

Νέο Toyota Yaris Cross. To καινούριο κροσσόβερ της Toyota

cars

Ψηλό, χαμηλό ή ενδιάμεσο!!!

cars

Οδηγούμε το DS4 diesel 1.5 BlueHDi

cars

Mazda3 TCR. Με 350 άλογα και στιλ…

cars

Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή στο J2US: «Ήταν έπος το αγόρι μου»

Bury

Η Stellantis γυρνά την πλάτη στην έκθεση του Μονάχου.

cars

Porsche – “Πολύ σπορ” ο εξηλεκτρισμός της 911

cars

Skoda. Βοηθάει έμπρακτα την Ινδία

cars