CARSNEWS
AUTONEWS

Hyundai Elantra N Line. Με σπορ πινελιές και 201 ίππους!

Η Hyundai παρουσίασε το Elantra N Line το οποίο θα πάρει την θέση του στην γκάμα της εταιρίας προσφέροντας μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όποιον αναζητά ένα αυτοκίνητο με χαρακτήρα, σπορ διάθεση και αρκετά άλογα για να κινηθεί γρήγορα αλλά χωρίς υπερβολές. Κι αυτό το τελευταίο ισχύει επειδή ο 1600άρης βενζινοκινητήρας που έχει αναλάβει την κίνηση του Elantra N Line παράγει 201 ίππους και 265 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο είτε με ένα 7-τάχυτο αυτόματο, διπλού συμπλέκτη και η ισχύς περνά στον δρόμο αποκλειστικά από τους τροχούς του εμπρός άξονα ενώ κατά τα άλλα, η κορεατική εταιρία αναφέρει ότι έχει προχωρήσει σε “αρκετές βελτιώσεις στην ανάρτηση” αλλά χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες. Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα πέδησης που έχει “μεγαλύτερους δίσκους” αλλά και πάλι, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Elantra επωφελείται από ένα πιο επιθετικό bodykit που αποτελείται από διαφορετική γρίλια, νέες εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, νέα μαρσπιέ, μία μικρή αεροτομή στο τελείωμα του πορτ-μπαγκάζ, έναν διακριτικό διαχύτη και φυσικά, την εξάτμιση με την διπλή, χρωμιωμένη απόληξη. Το πακέτο συμπληρώνουν οι ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών ενώ στο εσωτερικό παρατηρούμε τα σπορ καθίσματα και τα διάφορα μεταλλικά διακοσμητικά που δημιουργούν μία σπορ ατμόσφαιρα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πιο φθηνά τα SUV της Nissan

cars

Η McLaren στο πρωτάθλημα Extreme E. Ok, αλλά γιατί;

cars

BMW E30 M3 με $250.000; Ο κόσμος τρελάθηκε!

cars

Η Toyota αυξάνει το μερίδιο της στην Subaru.

cars

Οθόνη πολυμέσων: Η παγίδα που κρύβουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα

cars

Mercedes-Benz EQS. Στην αιχμή της τεχνολογίας.

cars

Οδική… ανασφάλεια: Μεγαλώνει ο κύκλος του αίματος στην άσφαλτο καθώς αυξάνονται οι τροχαίες παραβάσεις

cars

Subaru BRZ Super GT300. Από τον δρόμο, στις πίστες.

cars

Mazda. Με νέες χαμηλότερες τιμές

cars