CARSNEWS
NEW MODELS

Hyundai Kona Night Edition: Η σκοτεινή πλευρά ενός SUV

Αν το μαύρο είναι το αγαπημένο σας χρώμα και το Hyundai Kona ένα από τα αυτοκίνητα που έχετε σκοπό να προσθέσετε στη συλλογή σας, τότε η νέα εξοπλιστική έκδοση του κορεατικού crossover είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Ο λόγος για το Kona Nigh Edition, το οποίο επενδύει στο μαύρο χρώμα των επιμέρους επιφανειών όχι μόνο του αμαξώματος αλλά και του θαλάμου επιβατών.

Πέρα, λοιπόν, από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου και τη βαμμένη σε μαύρο χρώμα κεντρική εισαγωγή αέρα, το ίδιο χρωματικό δρόμο έχουν πάρει στοιχεία όπως οι χειρολαβές των θυρών.

Εξίσου ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζουν και τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, για την κίνηση του οποίου φροντίζει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρων, που στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 175 ίππους.

Το τετρακύλινδρο μοτέρ συνοδεύει ένα ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, το οποίο συνδέεται με τους μπροστινούς τροχούς.

Σε ό,τι αφορά το χρώμα του αμαξώματος, πέρα από το μαύρο, ο υποψήφιος αγοραστής έχει δύο ακόμα επιλογές: το Galactic Gray και το Chalk White.

Η συγκεκριμένη έκδοση του Hyundai Kona θα γίνει διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο, ενώ για την ώρα προορίζεται για την αμερικανική αγορά.

Διαβάστε ακόμα:

To ηλεκτρικό Hyundai Kona στην Ελλάδα. Από 37.990 ευρώ

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Φήμες για κορυφαία έκδοση του Nissan 400Ζ με 480 ίππους!

cars

Ωραία μετατροπή: Δείτε ένα Ford Focus σε έκδοση Speedster!

cars

H Toyota κατέθεσε πατέντες που αφορούν το hypercar που ετοιμάζει

cars

H εκθαμβωτική Ferrari F9 έχει τέσσερις πόρτες!

cars

Σπάνια Ford Mustang γλίτωσε από του… δάσους τα δόντια

cars

Αναβάλλεται το Goodwood Festival of Speed

cars

Στην Ελλάδα τα ηλεκτροκίνητα van της Mercedes- Τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά

cars

Off-road πακέτο για το Fisker Ocean

cars

Δείτε αυτοκίνητα αξίας 33 εκατομμυρίων σε μία και μόνο φωτογραφία

cars