CARSNEWS
AUTONEWS

Hyundai Motorsport. Δοκιμές στην Ελλάδα παρουσία του Υφυπ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη

Την Ελλάδα επέλεξε η αγωνιστική ομάδα WRC της Hyundai για να πραγματοποιήσει τις τριήμερες δοκιμές της για το αγωνιστικό της αυτοκίνητο που συμμετέχει στο WRC. Η Hyundai Motorsport επέλεξε χωμάτινες ειδικές διαδρομές κοντά στο Λουτράκι Κορινθίας, με τη συμμετοχή των τριών οδηγών της Οττ Τάνακ, Τιερί Νεβίλ και Σεμπαστιάν Λεμπ.

Το παρών στις δοκιμές έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης Αυγενάκης, προσκεκλημένος της Hyundai Motorsport, ο οποίος συνομίλησε με στελέχη της ομάδας, τεχνικούς και τους οδηγούς της, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση και την ασφάλεια των δοκιμών, αλλά και τον καλό καιρό που τους επιτρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους επόμενους αγώνες του WRC.

Επιπλέον, στην απόφαση αυτή της ομάδας, να πραγματοποιηθούν οι δοκιμές στην Ελλάδα, ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η χώρα μας παραμένει ασφαλής προορισμός λόγω της πανδημίας του COVID-19. Μάλιστα, η ομάδα της Hyundai προσέφερε στον κ. Λ. Αυγενάκη την εμπειρία της συνοδήγησης με τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Σεμπαστιάν Λεμπ σε μία ειδική διαδρομή.

The post Hyundai Motorsport. Δοκιμές στην Ελλάδα παρουσία του Υφυπ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε

cars

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: 4-1 στο 72′ ο Κουλιεράκης

cars

MLS: Ο άνεμος του Σικάγο «πέτυχε» το πιο ασύλληπτο buzzer beater νίκης στο 90+9′

cars

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Στο 94′ πήραν βαθμό οι Περιστεριώτες

Bury

Η AC Schnitzer “βάζει χέρι” στην Toyota Supra!

cars

Ο αγαπημένος Ποπάι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

cars

Kia XCeed & “Imagine by Kia”. Βραβεύτηκαν αμφότερα

cars

Mercedes. Έτοιμη η νέα γενιά των εφαρμογών της

cars

Το Escort Mk2 περνά ξανά στην παραγωγή… αλλά όχι από την Ford.

cars